🔥İndirim 🔥 ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör 6.999,00 TL 🔥

Teknosa outlette hp x27q var 5950 TL'ye. Teshir ürünü ama yine de alınabilir. 2 yıl garantili.

bence bu saatten sonra bu kadar para verip pivot olmaynan monitör alınmaz ya.
1a olmayan versiyonu stant özelliklerine sahip ama renk sayısı 1.07mr yerine 16.7milyon

8.7lik dell yerine tercih edilebilir fiyata gelmiş yine
Hayır dell ile bunu kıyaslayamazsın bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7200 TL den 7'ye düşmüş işte aman aman bir indirim görmedim ben

Pivotu napcan knk merakımdan soruyorum
Tamamen Ergonomi için bro. Sonuc olarak pivot monitörleri yüzünün seviyesine göre yükseltebiliyorsun. Standart masa ve monitörler ile genelde alçak kalıyor. O da bir süre sonra boyun ağrıtıyor. Yani boyum çok uzun değil fakat iki tarzı da kullandım. Bide şöyle bi durum var genelde pivot monitörler bi tık daha pahalı oluyor. Bende tamamen kendi fikrimi söyledim yani. Pivot candır :) Tabi herkesin zevkine bişe diyemem :D

Tamamen Ergonomi için bro. Sonuc olarak pivot monitörleri yüzünün seviyesine göre yükseltebiliyorsun. Standart masa ve monitörler ile genelde alçak kalıyor. O da bir süre sonra boyun ağrıtıyor. Yani boyum çok uzun değil fakat iki tarzı da kullandım. Bide şöyle bi durum var genelde pivot monitörler bi tık daha pahalı oluyor. Bende tamamen kendi fikrimi söyledim yani. Pivot candır :) Tabi herkesin zevkine bişe diyemem :D
Pivot o değil. Dediğin şey yükseklik ayarı. Pivot monitörü dik yapma. Yayıncılar chat okumak için yazılımcılar kod yazmak için kullanıyor. Yükseklik ayarı da çok matah bir şey değil. En önemli şey panel.

Vesa stand varken gerek yok pivota

Geri