🔥İndirim ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI DDR5 5.649₺

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,304
Bence çok iyi indirim, güzel yani hem DDR5 hem de ASUS kalitesi, inşallah ASUS & GIGABYTE X670 anakartları X570 göre çok fiyatları abartmadan satar ortalama 5500-6000TL civarında. İntel biraz fazla abartmış gibi anakart fiyatlarını işlemci, ram, anakart deyince maliyet 20-22k oluyor. AMD şu yeni seri de toplam geliş fiyatı 18-20K bandın da %20 performans artışı ile gelsin ben okeyim.

DDR 5 toplamak hayal anlaşılan.Bir ana karta bu parayı vereceksek kalanına ne verecez kim bilir :D

DDR 5 toplamak hayal anlaşılan.Bir ana karta bu parayı vereceksek kalanına ne verecez kim bilir :D
X670 de böyle olacak knk B550-E Strix var bende 2249TL almıştım şuan 4K fiyatlarda yani genel olarak artış var ben satıp üstüne para takviyesi yapıp x670 asus strix veya gigabyte ultra alma gibi bir düşüncem var bakalım fiyatları görmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçmeyiverin (!) 😂
Ölelim ?

X670 de böyle olacak knk B550-E Strix var bende 2249TL almıştım şuan 4K fiyatlarda yani genel olarak artış var ben satıp üstüne para takviyesi yapıp x670 asus strix veya gigabyte ultra alma gibi bir düşüncem var bakalım fiyatları görmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölelim ?
Olmazz o zaman nasil vergi vercen

Geri