Neler Yeni

Asus TUF M3 vs AORUS M2

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@RevDeisDou asus tuf k3 klavye aldım. Mouse da tuf olsun amacıyla M3 ile değiştirmeye değer mi sence?

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Hangisi daha iyi?
Aorus M2 kullanıyorum, üst malzeme kalitesi harika. Fakat yazılımı berbat ötesi. Ayrıca kablosu o kadar dandik ki kasaya takarken hemen yarılmış gibi oldu. Katar Pro diyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Hangisi daha iyi?
asus tuf u 1 yıl kullandıgım cok kalıtelı bı mouse dır kendısı bıraz buyuk ve yamuk ama elın alısınca baska mouse a gecmek cok zorlasıyor cok rahat 2 kere usb sı koptu ustune bastım benım hatamdı ama lehım yapıp devam ettım gıkı cıkmadı ıyı mousedır kendısı ve bırcok yuzeyde yag gıbı kayar
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus tuf u 1 yıl kullandıgım cok kalıtelı bı mouse dır kendısı bıraz buyuk ve yamuk ama elın alısınca baska mouse a gecmek cok zorlasıyor cok rahat 2 kere usb sı koptu ustune bastım benım hatamdı ama lehım yapıp devam ettım gıkı cıkmadı ıyı mousedır kendısı ve bırcok yuzeyde yag gıbı kayar
birde aourus alırsan makro felan yaparken çıldırma ıhtımalın çok yuksek hayatımda bukadar kotu bır yazılım görmedım içler acısı Klavyesı var bende aourusun ledlerı degıstırırken omrumdem omur gıdıyor.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Valla paparadan olmuyor siyah ekran da kalıyor ve harcamalara falan acık da iş bankası banka kartım var onla da olmuyor maalesef
Kanka yeni hesap açıp dene o zaman veya bilgisayardan dene bilmiyorum net çözümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Kanka yeni hesap açıp dene o zaman veya bilgisayardan dene bilmiyorum net çözümü
Havale yöntemi ile aldım kanka da papara ile aldım iş bankası ibanına para attım şimdi inş onaylanır da sıkıntı olmaz ya iş bankasından niye alamadınız derseniz 18 değilim ve ilk imza hesabım bulunuyor stajyer olduğum için 17yim şuan da o yüzden papara ile gönderdim umarım sıkıntı olmaz sıkıntı olur ise paramı geri alabilir miyim iade gerçekleşir mi yani 200tl büyük para yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havale yöntemi ile aldım kanka da papara ile aldım iş bankası ibanına para attım şimdi inş onaylanır da sıkıntı olmaz ya iş bankasından niye alamadınız derseniz 18 değilim ve ilk imza hesabım bulunuyor stajyer olduğum için 17yim şuan da o yüzden papara ile gönderdim umarım sıkıntı olmaz sıkıntı olur ise paramı geri alabilir miyim iade gerçekleşir mi yani 200tl büyük para yani
ilk imza da çoğu şey kısıtlı ve ibana falan para atamıyorsun o yüzden ilk imza dedim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Papara ile nasıl gönderdin ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Papara ile nasıl gönderdin ya?
Valla para gönder bölümünden gönderdim açıklamaya da sipariş numaramı yazdım bilmiyorum artık nolacak ödeme kabul edilecek mi edilmeyecek mi bilmiyorum ama kendi hesabımdan gönderdim şuan baktım da sorun var galiba ben bi 30 dakika önce falan gönderdim bekleyeceğim artık

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Valla para gönder bölümünden gönderdim açıklamaya da sipariş numaramı yazdım bilmiyorum artık nolacak ödeme kabul edilecek mi edilmeyecek mi bilmiyorum ama kendi hesabımdan gönderdim şuan baktım da sorun var galiba ben bi 30 dakika önce falan gönderdim bekleyeceğim artık
Havale ya da EFT ile sipariş oluşturabilirsin. Bunun için tek yapman gereken IBAN numaramızı ve alıcı adımızı not ederek sipariş toplam tutarı kadar ödeme gerçekleştirmek. Unutma, havale/eft açıklamasına sipariş numaranı yazmalı ve dekontunu [email protected] e-posta adresimize göndermelisin! (itopya)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İkisi arasında M2 bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR