Bence mousepad ile birlikte 180tlye güzel bir seçim olur.Arakdaşalar indirime girmiş nasıl kaliteli midir bu fiyata daha iyisi var mıdır yanında mousepad de veriyorlar 180TL şu an.
bencede alınabilir indirmli razer viper mini yada steelseries rival 3 de güzeldirArakdaşalar indirime girmiş nasıl kaliteli midir bu fiyata daha iyisi var mıdır yanında mousepad de veriyorlar 180TL şu an.
Fiyatı ortalama 2 3 haftadır böyle yenileniyor indirim bitince stok bitiyor 1 gün sonra yenileniyor bilgineArakdaşalar indirime girmiş nasıl kaliteli midir bu fiyata daha iyisi var mıdır yanında mousepad de veriyorlar 180TL şu an.
Ürünün normal fiyatı kaç TL peki? Ya da en fazla kaç TL verilir?Fiyatı ortalama 2 3 haftadır böyle yenileniyor indirim bitince stok bitiyor 1 gün sonra yenileniyor bilgine
220 civarı oluyor bitince 1 gün sonra yine bu fiyata düşüyor ederi kaç paradır bilemiyorum fakat 180tlye bence gayet iyi benim bütçem 300tl olmasaydı bunu tercih ederdim sanırımÜrünün normal fiyatı kaç TL peki? Ya da en fazla kaç TL verilir?
Yanında 140 TL lik mousepad de veriyorlar yani bu fiyata çok iyi teşekkürler.220 civarı oluyor bitince 1 gün sonra yine bu fiyata düşüyor ederi kaç paradır bilemiyorum fakat 180tlye bence gayet iyi benim bütçem 300tl olmasaydı bunu tercih ederdim sanırım