EfeTheThief
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Efecan
Bugün aldığım DA-Sistem 4 Geldi (Ekran Kartını Gtx 1660 Super ve işlemciyi R5 3500X ile değiştirdim).Monitörüm (https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...hdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/).Herşeyini yükledim.Monitörde Freesync var ama @Abdullah Hacıgül abinin videosunda G-Sync de desteklediğini söylüyordu.Ben de Hearts of Iron 4 e girdim ve 144hz i deniyim dedim.Ama oyunda 70-80 fps alıyordum(144hz e sabitlemiştim ekranı).Ancak oyunu başlattığımda ekranda parlaklık pırpır ediyor ve rahatsız edici derecede fark ediyor.Acaba bir çözümü var mı yoksa hemen iade mi etmem lazım?
Bir de Spintires e girdim.Oyunda 144 fps alıyordum ve 144hz i etkinleştirdiğimde hiçbir sıkındı çıkmadı.Bir de MSI Afterburner ile göstergeleri açtığımda FPS değerinin önünde D3D9 Yazıyordu.Ama orada D3D12 yazması gerekmiyor mu ?Bu sorunu da nasıl düzeltebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Spintires e girdim.Oyunda 144 fps alıyordum ve 144hz i etkinleştirdiğimde hiçbir sıkındı çıkmadı.Bir de MSI Afterburner ile göstergeleri açtığımda FPS değerinin önünde D3D9 Yazıyordu.Ama orada D3D12 yazması gerekmiyor mu ?Bu sorunu da nasıl düzeltebilirim ?
Son düzenleme: