Neler Yeni

Asus TUF VG24VQ vs. AOC C24G1

Hangisi?

• VG24VQ

• C24G1

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
VG24VQ kendim kullanıyorum fakat TUF olan Outlet gördüğünüz üzere benim önerim VG24VQ tarafında. Outlet ürün almayın VG24VQ alın bütçeyi zorlar derseniz AOC olan da üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
Ölü piksel falan çıkabilir

Pckopat

80+ Silver
VG24VQ daha iyi bir model. parlaklık ve panel kalitesi daha iyi. Mağazadan alma gibi bir durum olacaksa zaten gördüğünüzde karar verirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
indirime felan girerse tufu al pek fark yok bi parlaklıkları arasında fark var sanırım

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
C24G1 kullanıyorum 1 yıldır ve memnunum. Aldığımda ölü piksel çıkmadı hiç, şuanda da yapıyorum hala çıkmadı. Sadece her IPS panellerde olduğu gibi birazcık ışık sızması mevcut o kadar. Onun haricinde oyun oynarken vs. mouse hareketlerinizde monitör sallanmıyor. Şuan denedim elimle masayı salladığımda ayaktan değil ama takılı olduğu bölümden sallanıyor ama sonuçta bilerek güç uyguluyorum. Ghosting var biraz başlarda çok yoktu biraz çoğaldı.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
C24G1 kullanıyorum 1 yıldır ve memnunum. Aldığımda ölü piksel çıkmadı hiç, şuanda da yapıyorum hala çıkmadı. Sadece her IPS panellerde olduğu gibi birazcık ışık sızması mevcut o kadar. Onun haricinde oyun oynarken vs. mouse hareketlerinizde monitör sallanmıyor. Şuan denedim elimle masayı salladığımda ayaktan değil ama takılı olduğu bölümden sallanıyor ama sonuçta bilerek güç uyguluyorum. Ghosting var biraz başlarda çok yoktu biraz çoğaldı.
C24G1 Va panel değil mi?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Top Bottom