Cok, asiri fark varmi?G-Sync açılıyor, VA panel iyi ama IPS öneririm.
27inch olanını aldım . alınır kullanılır va panel güzel, g-sync açılıyorArkadaslar bu monitor Alınır mı?? Parasinin karsiligini sunarmi? Birde va panel guzelmi? Fazla soru sordum ama bu monitorde g-sync aciliyormu? Yardim ederseniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
Tamam tesekkurler.27inch olanını aldım . alınır kullanılır va panel güzel, g-sync açılıyor
Renklerde fark var, IPS çok daha canlı ama VA'da kötü değil.Cok, asiri fark varmi?
Tamam tesekkurler.Renklerde fark var, IPS çok daha canlı ama VA'da kötü değil.
27inch olanın parlaklığı 400cd. renkler bana çok canlı geldi. eski laptop ekranım ips idi bir fark göremedimRenklerde fark var, IPS çok daha canlı ama VA'da kötü değil.
Ben aldım fiyat olarak, piyasadaki diger monitörlerden pek bir farkı yok.Arkadaslar bu monitor Alınır mı?? Parasinin karsiligini sunarmi? Birde va panel guzelmi? Fazla soru sordum ama bu monitorde g-sync aciliyormu? Yardim ederseniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
Kaliteli bir IPS ile karşılaştırmak lazım .27inch olanın parlaklığı 400cd. renkler bana çok canlı geldi. eski laptop ekranım ips idi bir fark göremedim
fiyatı da önemli tabiKaliteli bir IPS ile karşılaştırmak lazım .