Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS TUF VG279QM 27 HDR, IPS G-Sync, 1920X1080, 1 ms, 280 hz, 6500TL

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Aramızdaki fark sen monitöre bu şekilde bakıyorsun (hz)
Alıntıyı görüntüle

Sadece hz e bakarak yorum yapıyorsun isterse 50000 hz olsun benim için önemi yok
örneğin telefonda 120hz amoled ekran kullanıyorum fakat doğru renk kalitesini vermiyor (ev boyattım telefondaki renkle monitörümün rengi uyuşmuyor ama monitör doğru rengi gösteriyor) diyelim ki internette alışveriş yapıyorsun tişört alacaksın monitörde gördüğün tişört eve geldiğinde rengi farklıysa senin o monitör çöptür bunun gibi bir sürü ayrıntılar var

siyah kalitesi bir monitörde böyle olmalı çerçeve asla görülmemeli
720p sinemalarda at ve üst boşluklar siyah olmalı
.
.
.

Alıntıyı görüntüle

Renk kalitesi ve doğru renk vermesi
Parlaklık seviyesi 450 cd/m2 üzeri
Siyah kalitesi .... cd/m2 (düşük değer)
Delta E < 2
LCD Modül denetleyici
Giriş çıkışlar (DP 1,4 - HDMI 2.1 - Type C ...)
Homojenlik
Titreme
Gerçek mavi ışık koruması
Görüş açıları
Hz
Tasarım
Panel

Alıntıyı görüntüle

15" Tüplü monitör (1024x768) 85 ppi > 27" Full HD 82 ppi (25 -26 yıl önce tüplü monitör kullanan biri olarak söylüyorum)

İNANMAYANLAR GÖZLERİNİ AÇSIN

√(1024² + 768² )/15 >
(1920² + 1080²)/27
Ne boş yapmışsın be rekabetçi oyun oynayan adam ne yapsın senin renk yelpazeni bide aklınca milletle dalga geçmeye çalışıyorsun, bence asıl at gözlüğünü sen takmışsın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu monitör en fazla 3500 TL eder
6500 TL nesine veriyorsunuz
Merak etme gençler maksimum kaç lira edeceğini çok iyi biliyor. Ama aynı gençler monitörün fiyatının aylar önceki fiyatlarıyla karşılaştırılmaması gerektiğini de biliyor. 3.5a muadili monitör kalmış mı piyasada bir bak bakalım. Yoksa kimse bir monitöre 6.5k bayılmak istemez :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
Pckolik açılışında vs de çok düştü bu monitörler. 24gn600-b (yanlış hatırlamıyorsam 1999tl ydi) ve 24gn650-b de panel aynı zaten sadece yükseklik ayarı farkı var. Ancak ben ölü pixel vs hiç istemiyorum bu yüzden kolay iade edebileceğim Amazon üzerinden almak istiyorum. 2 tane monitör aldım msi ve Lg ikisi de 27inç ti . 1gtg değil 1mprt olandan birinde ışık sızması vardı, diğerde stuck pixel vardı. İkisini de iade ettim. Acil olmadığından bekliyorum 1 ms gtg olan ve fiyatı uygun 24inç (renk kalitesi güzel) olmadığı sürece almayacağım :)
ben grafikerim renk kalitside gayet güzel lg 24gn650-b 144hz olan modelinin şuan bu monitörü 1999 tl bulursan bence alabildiğin kadar al :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Dayıcım sen ne anlatıyorsun. Haklı olabilirsin ama 3500 TL ne ya. Boş yorum yapma sanki fiyatı biz belirliyoruz. Bütün hepsinin fiyatı uçuk. Hangisi indirime girerse onu alıyor insanlar

Ayzekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
muhammet atan
Bi silkin kendine gel sene 2022 ağustos öncesi değil her gün 300 500 zam geliyor her şeye
Aramızdaki fark sen monitöre bu şekilde bakıyorsun (hz)
Alıntıyı görüntüle

Sadece hz e bakarak yorum yapıyorsun isterse 50000 hz olsun benim için önemi yok
örneğin telefonda 120hz amoled ekran kullanıyorum fakat doğru renk kalitesini vermiyor (ev boyattım telefondaki renkle monitörümün rengi uyuşmuyor ama monitör doğru rengi gösteriyor) diyelim ki internette alışveriş yapıyorsun tişört alacaksın monitörde gördüğün tişört eve geldiğinde rengi farklıysa senin o monitör çöptür bunun gibi bir sürü ayrıntılar var

siyah kalitesi bir monitörde böyle olmalı çerçeve asla görülmemeli
720p sinemalarda at ve üst boşluklar siyah olmalı
.
.
.

Alıntıyı görüntüle

Renk kalitesi ve doğru renk vermesi
Parlaklık seviyesi 450 cd/m2 üzeri
Siyah kalitesi .... cd/m2 (düşük değer)
Delta E < 2
LCD Modül denetleyici
Giriş çıkışlar (DP 1,4 - HDMI 2.1 - Type C ...)
Homojenlik
Titreme
Gerçek mavi ışık koruması
Görüş açıları
Hz
Tasarım
Panel

Alıntıyı görüntüle

15" Tüplü monitör (1024x768) 85 ppi > 27" Full HD 82 ppi (25 -26 yıl önce tüplü monitör kullanan biri olarak söylüyorum)

İNANMAYANLAR GÖZLERİNİ AÇSIN

√(1024² + 768² )/15 >
(1920² + 1080²)/27
Bu üslub çok kötü bir üslub hocam alacak arkadaşlar ben de içinde bu ürünle film izlemek, tişört almak, resim çizmek, siyah görmek için değil oyun oynamak için alıyoruz ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak seviyede. Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 60 hz monitörü zor alırsın o dediğin paraya. Gerçek renk görmek isteyen ve tişört beğenmek isteyen arkadaşlar da varsa senin gibi gidip oled alsınlar

Abraham01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim Yuca
Top Bottom