Neler Yeni

ASUS VG24VQ

Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?
700 tl daha ucuzuna acer KG241QPbiip var aynı özelliklerde ama asus`dan kalitesiz olduğunu söyleyebilirim.

Merhaba almalısın bence çünkü bu fiyata alına bilicek en iyi 144 hz Va panel olması renkleride oldukça başarılı veriyor kasa tasarımıda oldukça şık.

ultrAslan

80+ Bronze
Vatan'da incelemiştim o ürünü paneli ve renk kalitesi çok hoşuma gitti. Panel olarak tartışmaya kapalı diyebilirim konu sınıfında en ideali o. ayrıca game plus , elmb özelliklerini anlatmak istiyorum kötü de olsa bile elmb için biz o modeli alacaktık , elmb lol de g yada free sync den çok daha işe yarıyor daha net akıcı hale geliyor. game plus da en çok kullanacağın özellik nişan artısı olacak dürbün vs açmadan monitörün nişan işaretinden hizaladığında sektirmeden adam vurabiliyorsun :) bence al

not : VG278QR kullanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan'da incelemiştim o ürünü paneli ve renk kalitesi çok hoşuma gitti. Panel olarak tartışmaya kapalı diyebilirim konu sınıfında en ideali o. ayrıca game plus , elmb özelliklerini anlatmak istiyorum kötü de olsa bile elmb için biz o modeli alacaktık , elmb lol de g yada free sync den çok daha işe yarıyor daha net akıcı hale geliyor. game plus da en çok kullanacağın özellik nişan artısı olacak dürbün vs açmadan monitörün nişan işaretinden hizaladığında sektirmeden adam vurabiliyorsun :) bence al

not : VG278QR kullanıyorum
Detaylı bilgi için çok teşekkürler (y)

arda3435

80+

Va panel olduğu için oyun olarak da video, film tarzı işlerde de işini fazlasıyla görecektir. VG24VQ ya gelecek olursak panel tipi ve özellikleri gayet iyi. Piyasada daha uygun modeller var ama hepsi panelden kısmış renkleri iç açıcı değil. Bunda 350cd parlaklık var bu anlamda diğerlerine göre daha güzel renkler elde edersin.

Benim arkadaşımda var o modelden. Çok memnun, görüntüsü kalitesi falan başarılı. Bende onlara gittiğimde kullanıyorum. En kısa zamanda bende alacağım bu modeli :)

Top Bottom