Ahmet Belsin
80+
Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?
evet oyun amaçlıEkran kartın AMD ise taviye ederim. Oyun için kullanacaksın galiba?
700 tl daha ucuzuna acer KG241QPbiip var aynı özelliklerde ama asus`dan kalitesiz olduğunu söyleyebilirim.Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?
O zaman alabilirsin beğendiysen sorun çıkmaz.evet oyun amaçlı
Merhaba almalısın bence çünkü bu fiyata alına bilicek en iyi 144 hz Va panel olması renkleride oldukça başarılı veriyor kasa tasarımıda oldukça şık.Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?
Detaylı bilgi için çok teşekkürlerVatan'da incelemiştim o ürünü paneli ve renk kalitesi çok hoşuma gitti. Panel olarak tartışmaya kapalı diyebilirim konu sınıfında en ideali o. ayrıca game plus , elmb özelliklerini anlatmak istiyorum kötü de olsa bile elmb için biz o modeli alacaktık , elmb lol de g yada free sync den çok daha işe yarıyor daha net akıcı hale geliyor. game plus da en çok kullanacağın özellik nişan artısı olacak dürbün vs açmadan monitörün nişan işaretinden hizaladığında sektirmeden adam vurabiliyorsunbence al
not : VG278QR kullanıyorum
Herkese merhaba Asus VG24VQ modelini araştırdım almak istiyorum yorumlarını inceledim herkes çok memnun kalmış aranız da kullan biri varsa yazabilir mi ?