Asus VP249QGR monitör dalgalanma sorunu

espanyole

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Geçen hafta itopya'dan sizin de tavsiyenizle DA-SİSTEM3 kodlu kasayı satın aldım .Bu kasayla birlikte başka bi siteden ASUS VP249QGR monitörü satın aldım.
Monitör 2-3 gündür sebebini çözemediğim bir şekilde anlık olarak üst kısımda dalgalanma yapıyor. Bazen 1 saat boyunca hiç yapmıyor bazen 1 dakikada 3 kez oluyor .Kablolarda sorun olduğunu düşünüp 2 HDMI, 1 DP kablo ile denedim ama sorun hala devam ediyor .Sorunu videoya almaya çalıştım çok net olmasa da anlatmak istediğim şey belli oluyor. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar

Video Linki:

Son düzenleme:
Merhaba. Geçen hafta itopya'dan sizin de tavsiyenizle DA-SİSTEM3 kodlu kasayı satın aldım .Bu kasayla birlikte başka bi siteden ASUS VP249QR monitörü satın aldım.
Monitör 2-3 gündür sebebini çözemediğim bir şekilde anlık olarak üst kısımda dalgalanma yapıyor. Bazen 1 saat boyunca hiç yapmıyor bazen 1 dakikada 3 kez oluyor .Kablolarda sorun olduğunu düşünüp 2 HDMI, 1 DP kablo ile denedim ama sorun hala devam ediyor .Sorunu videoya almaya çalıştım çok net olmasa da anlatmak istediğim şey belli oluyor. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar

Video Linki:
Monütörde siyah ayarını fazla acmıs olabilirmisin Asus vg279qmde deneme amaclı menude siyah dengesi var onu fulleyince beyaz yerlere fare gelince dalgalanıyordu.

Hayır hocam hiç bi ayarıyla oynamadım default ayarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,063
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri