Asus vp249qgr ölü piksel

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar monitör az önce elime ulaştı. 1 tane ölü piksel var, Geri göndermeyle uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum. Bide iadeyi reddediyorlar falan diye duydum. Ölü piksel büyüyor diyorlar öyle bir şey var mı sorun olur mu? Napayım sizce? Iade edersem gene aynı monitorden alabileceğim bütçem bu kadar çünkü.

Değişim yaptır.
Ölü piksel beni çok rahatsız eder.

Ölü pixeli canlandırmaya yönelik programlar var dostum programı çalıştırıp bir umut pixelimizin hayata dönmesini bekleyebiliriz yada ignorelayıp yola devam edebiliriz.

iade almıyorlar ben de aldım ama şansıma çıkmadı ölü pixel

Arkadaşlar monitör az önce elime ulaştı. 1 tane ölü piksel var, Geri göndermeyle uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum. Bide iadeyi reddediyorlar falan diye duydum. Ölü piksel büyüyor diyorlar öyle bir şey var mı sorun olur mu? Napayım sizce? Iade edersem gene aynı monitorden alabileceğim bütçem bu kadar çünkü.
Yani umursamıcaksınız

Düzeltmeyi dene

Dostum garantisi varken neden kendi uğraşsın ki?
Zarar verebilir nasıl düzeltecek?
Pixel healer deneyebilir
Bende 4 tane vardı düzeltti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama garanti varken garantiye gönderirdim ben

Pixel healer deneyebilir
Bende 4 tane vardı düzeltti

Ama garanti varken garantiye gönderirdim ben
Hocam 1 tane garantiye giriyor mu peki geri yollarlarsa aynı şekilde? Şuan çok sorun olmaz benim için ama artıyor falan diyorlar ondan korkuyorum. Artınca yollarsan garantiye girmez mi?

Garanti çok daha mantıklı bence de.

Hocam 1 tane garantiye giriyor mu peki geri yollarlarsa aynı şekilde? Şuan çok sorun olmaz benim için ama artıyor falan diyorlar ondan korkuyorum. Artınca yollarsan garantiye girmez mi?
Kabul ederler.
Ama göze çarpıp carpmamasina da bakıyorlar diye biliyorum. Kesin değil. Başka firmada olabilir. Bence gönderin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti
Geri