Neler Yeni

Asus x550jk laptopda biostan işlemci hızı düşürülebilir mi?

MikiMario

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
MKocaman
Merhaba x550jk kaptop var 850m ekran kartlı coğunuzun bildiği model zaten pc ısınmaya başladı işlemci hızını nasıl dülürebilirim gün yönetimin den en yüksek gücü düşürme var. Onu biliyorum sorduğum biostan veya başka yerden daha etlili olcak şekide nasıl düşürürüm? Ayrıyeten laptoplarda voltaj düşürme oluyor mu?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Aga bee 5 sene önceki laptopum. Çok sıkışmıştım zamanında satmak zorunda kalmıştım. Gözlerim yaşlı.

Soruna gelecek olursak bence güç ayarlarından güç tasarrufu modunda kullanırsan daha sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

MikiMario

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
MKocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga bee 5 sene önceki laptopum. Çok sıkışmıştım zamanında satmak zorunda kalmıştım. Gözlerim yaşlı.

Soruna gelecek olursak bence güç ayarlarından güç tasarrufu modunda kullanırsan daha sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

Zamanının efsanesiydi ama artık tekliyor 😅

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,365
İsim
Hakan
Merhaba x550jk kaptop var 850m ekran kartlı coğunuzun bildiği model zaten PC ısınmaya başladı işlemci hızını nasıl dülürebilirim gün yönetimin den en yüksek gücü düşürme var. Onu biliyorum sorduğum biostan veya başka yerden daha etlili olcak şekide nasıl düşürürüm? Ayrıyeten laptoplarda voltaj düşürme oluyor mu?
1. Laptopların çarpan kilidi kapalıdır bi ara MONSTER YAPMIŞTI
İ7 9700k ile i9 990ks ile k 2080 ti la 1080ti koymuştu.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Zamanının efsanesiydi ama artık tekliyor 😅

Hocam ben onla R6, Division oynuyodum ilk çıktığı zamanlarda canavardı. Hatta LoL yayını falan açmıştım twitchde. Benim gözümde hala efsane. Bulsam uyguna alırım yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,784
Üyeler
164,908
Son üye
potasyum33
Top Bottom