Aldığınız HDD nedir, markasi modeli nedir?
Hayir, sadece burdan kurtulmayi istiyorum asus yazisi gitmiyor biosa da giremiyorumWindowsu hddyemi kurmak istiyorsun
Anakartının tam modeli nedir? M2 SSD'yi çıkarınca direkt BIOS'a atıyor mu?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayir, sadece burdan kurtulmayi istiyorum asus yazisi gitmiyor biosa da giremiyorum
M2 ssd yi cikarip denemedim ustamAnakartının tam modeli nedir? M2 SSD'yi çıkarınca direkt BIOS'a atıyor mu?
Arkadasin kasada denicem birde hdd iM2 ssd yi cikarip denemedim ustam
M2'yi çıkarıp HDD üstünden başlat sistemi bakalım. Sorunsuz açılıp BIOS'a girecek mi bakalım. Bu HDD direkt sıfır di mi? Windows kurulu bir bilgisayardan sökülmedi yani?M2 ssd yi cikarip denemedim ustam
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadasin kasada denicem birde hdd i
Hayır sıfır aldım. Birde sizin dediğiniz gibi yapayımM2'yi çıkarıp HDD üstünden başlat sistemi bakalım. Sorunsuz açılıp BIOS'a girecek mi bakalım. Bu HDD direkt sıfır di mi? Windows kurulu bir bilgisayardan sökülmedi yani?
Yine aynı oluyo malesef gecemiyorum bios aM2'yi çıkarıp HDD üstünden başlat sistemi bakalım. Sorunsuz açılıp BIOS'a girecek mi bakalım. Bu HDD direkt sıfır di mi? Windows kurulu bir bilgisayardan sökülmedi yani?
O zaman HDD de bir sorun var gibi duruyor. HDD söküp M2 ile sistemi başlat bakalım.Yine aynı oluyo malesef gecemiyorum bios a
m2 de sorun yok o şekil çalışıyorO zaman HDD de bir sorun var gibi duruyor. HDD söküp M2 ile sistemi başlat bakalım.
HDD bozuk duruyor hocam. M2'yi çıkardıktan sonra sistemin BIOS'a girmesi gerekirdi. Bir başka sistemde de dene istersen ama bozuk olduğunu düşünüyorum.m2 de sorun yok o şekil çalışıyor