Neler Yeni

Asus Zenbook 14 OLED nasildir?

xTURANN

80+ Silver
55K'nın neredeyse 40k'sını sadece ekrana gömüyorsun gibi bir şey bu laptop. Performans falan çok bir şey bekleme. Google canavarı dedikleri bu. Mükemmel bir film deneyimi yaşarsın. Kronik bir sorun duymadım.

Henry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Huseyinoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
55K'nın neredeyse 40k'sını sadece ekrana gömüyorsun gibi bir şey bu laptop. Performans falan çok bir şey bekleme. Google canavarı dedikleri bu. Mükemmel bir film deneyimi yaşarsın. Kronik bir sorun duymadım.
Bu fiyatlarda daha iyi bir islemciye sahip bir laptopa sahsen denk gelmedim. Gaming laptop istemiyorum.
Bu fiyatlarda bu laptop gibi yuksek ramli, tasinabilir, guclu islemcili bir laptop var mi? Daha performanslisi var mi?
@xTURANN hocam?

Son düzenleme:

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Mahir Cengiz
Bu fiyatlarda daha iyi bir islemciye sahip bir laptopa sahsen denk gelmedim. Gaming laptop istemiyorum.
Bu fiyatlarda bu laptop gibi yuksek ramli, tasinabilir, guclu islemcili bir laptop var mi? Daha performanslisi var mi?
@xTURANN hocam?
Senin yerinde olsam bunu https://shop.asus.com/tr/90nb1473-m00370-asus-vivobook-s-15-oled-m5506.html alırım. Bence daha hesaplı ekranı jilet gibi işlemcisi güçlü ve verimli paran cebinde kalsın hemen hemen aynı işi yaparsın zaten

Henry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Huseyinoglu

Henry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Huseyinoglu
google canavarı
Peki bu fiyata ne onerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google canavari diyorsunuz da herkes gaming laptop almak zorunda degil. Bu fiyata (gaming laptop disinda) nasil daha performanslisini alabilirim? Rog zephyrus desen fiyatlar cok daha yuksek, macbook desen bu fiyata m2 air 16gb falan var. Google canavari demek yerine laptop onerseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Top Bottom