Atatürk'çü re te e 😳

babalada bile bu karı Sakine cansıza adalet istedi böyle bir kafa işte
Bunlar hep vardı hocam hep havliyorlardi acı olan bizim gibi aklı başında insanların yeterli tepkiyi gösterip bu tipleri partiden dislatamamasi. Bir iki tane, çıkıp doğruları söyleyen, eleştiren olunca "akplisin yani, troll" oldu insanlar direkt.

Ben fikirlerimi şuan ki milliyetçi partilere göre söylemekteyim. Bir de etrafımda gördüğüm milliyetçi kişiliklere göre. Bunu da not geçeyim.
Milliyetçilik sadece geçmiş değildir hocam, gelecektirde. Tabi ki tek başına anlamsızdır fakat onemsenmeyecek bir akım hele ki Türkiye gibi bir ulkede hic değildir bana göre. Günümüz partileri milliyetçi değildir lütfen onlardan çıkarım yapmayın, bu yanlış olur çünkü.

Milliyetçilik sadece geçmiş değildir hocam, gelecektirde. Tabi ki tek başına anlamsızdır fakat onemsenmeyecek bir akım hele ki Türkiye gibi bir ulkede hic değildir bana göre. Günümüz partileri milliyetçi değildir lütfen onlardan çıkarım yapmayın, bu yanlış olur çünkü.
Dediğim gibi milliyetçiliğin temsilcilerine göre örnek almaktayım ben. Onlardan gördüğüm milliyetçiliğe göre yorumlarımı yaptım.

Doğru demiş RTE. Gram vasıfları olmadığı halde millete cahil diyor muhalif fanatikleri.

Dediğim gibi milliyetçiliğin temsilcilerine göre örnek almaktayım ben. Onlardan gördüğüm milliyetçiliğe göre yorumlarımı yaptım.
Hocam onlar temsilciler değiller, nasıl din somuruluyor, Atatürkçülük somuruluyor ise, o partilerde bu akımı sömürüyor. Kaldı ki ülke de milliyetci kesim azimsanmayacak kadar. Atatürk zamanında her görüşü ve fikiri tam kıvamında kullanmış, milliyetçiliği ordan feyz alarak yorumlayabilirsiniz mesela. Bu duruma da üzülüyorum ben. Fikirler öyle seylerde kullanıldı ki zamanında milliyetçilik gibi bir düşünce bile sevilmiyor artık yeni nesilde.

bu adam enflasyonu düşüreceğiz diyor faizi indiriyor şimdide ayyaş dediği adamı gazi diye anıyor 😃

kk ve rte türkiyeye verebilecekleri en güzel zararı son 10 yılda verdiler çok teşekkür ederiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

milliyetçilik gibi bir düşünce bile sevilmiyor artık yeni nesilde.
herşeyin fazlası zarar

fazla milliyetçilikte zarar fazla hükümet-muhalif düşmanlığıda zarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,684
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri