Ateist ile arkadaş olmak günah mı?

Olmaman gerekir. Üzüm üzüme baka baka kararır diye bir söz var. Ek olarak şöyle bir şey de var. Kim Allah dostlarıyla beraber olursa onlarla haşrolur ve günahları sevaba çevrilir. Kim Allah düşmanlarıyla beraber olur o kişinin sevapları günahlara çevrilir. Ek olarak gavurlarla takılıp dostluk kurmak Allah korusun imanınızı kaybetmeye de sebebiyet verebilir.
Çok saçma bence insanların dini görüşü önemli değil bir insan müslüman değil diye veya ex-muslim ise takılıp dost olmak normal eğer saygılı biriyse.

Olmaman gerekir. Üzüm üzüme baka baka kararır diye bir söz var. Ek olarak şöyle bir şey de var. Kim Allah dostlarıyla beraber olursa onlarla haşrolur ve günahları sevaba çevrilir. Kim Allah düşmanlarıyla beraber olur o kişinin sevapları günahlara çevrilir. Ek olarak gavurlarla takılıp dostluk kurmak Allah korusun imanınızı kaybetmeye de sebebiyet verebilir.
Hcm kime inanayım bilemedim ama galiba günah değil diyenler haklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafayı yiyorum şöyle konulara
Merak ettiğim şeyleri sorarım. Soru sorma hakkım var. Kafayı yiyorsan hadi yallah!

Arkadaşlar ateist ile arkadaş olmak günah mı?
ne saçma bir soru yaw :D ne alaka niye olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ateist hristiyan yahudi veya hangi inanışa inandığı fark etmez önemli olan arkadasının senin imanına bi zararı varsa ssorun cıkar benim görüşüm bu
ne gibi olabilir ki iman nasıl birşeyde zarara girsin alkasndlkas

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Uygunsuz içerik / Farklı inançlara saygısızlık
Türkiye'de azınlık kesim ateisttir, gerisi Müslüman. O ateistler de Çin'de istediği ortamı bulur :D.
hadi lan ordan imanın şartını sorsam google'larsın gelmiş bana burada arap dinini savunuyor. Yük büyük çoğunluk muslumanmış oymuş buymuş... Sen git dindaş afganların foruma orada tam senlik ortam. Yada suri kayvehanesine git. Git de bi taraflarına mukayet ol, malum siz seversiniz öyle adetleri :D

hadi lan ordan imanın şartını sorsam google'larsın gelmiş bana burada arap dinini savunuyor. Yük büyük çoğunluk muslumanmış oymuş buymuş... Sen git dindaş afganların foruma orada tam senlik ortam. Yada suri kayvehanesine git. Git de bi taraflarına mukayet ol, malum siz seversiniz öyle adetleri :D
Sen de Çin'e git o zaman. Ne işin var burada, bu mantıkla :D.

Ben arap kültürü ile yaşamıyorum sen arap olmak için yırtınıyorsun aradaki fark bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,301
Üyeler
184,426
Son üye
cacamia
Geri