Ateist ile arkadaş olmak günah mı?

Kuran okumakla her şey bilinmiyor. O zaman tüm bilim insanlarının kur-an ı okuması lâzımdı. Sadece konuşmak için konuşmayın Allah için
Arkadaşım açtığın konunun ne olduğunun farkındasın değil mi?
bilim insanları ne alaka

Bana bişe bilmiyorsun deyip kur-an oku diyen şahıs sensin
Öylesin, hiç bir şey bilmiyorsun aksi halde bu konuyu açmazdın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana bişe bilmiyorsun deyip kur-an oku diyen şahıs sensin
Söz konusu din olunca elhamdülillah muslumanim demesine biliyorsunuz ama iş o inandığınız dinin kitabını okumaya gelince yok ben okumayayım tanımadığım birisi bana anlatsın

Öylesin, hiç bir şey bilmiyorsun aksi halde bu konuyu açmazdın.
Forum bilmediğin şeyleri/ teknik sorunların çözümünü insanlara sormak çözüm aramak içindir. Ama tabi amaçsız şekilde buraya gelen şahıslar bunu anlayamaz.

Adam yönetici. Bir de adam, önüne gelen her şeye merdiven altı diye cahil tayfayı hedeflemiş. Dash ise kaosa tapan biri. Saçma sapan mesajları var. Hiçbir bilgisi yok bir şey hakkında.
Ee başımızdaki herkesin bizi aşşağılama hakkı mı var?

Söz konusu din olunca elhamdülillah muslumanim demesine biliyorsunuz ama iş o inandığınız dinin kitabını okumaya gelince yok ben okumayayım tanımadığım birisi bana anlatsın
Sen ne anlatıyon lan! Okuycak zaman mı var! Allah'a şükür dua öğreniyorum (baya bir zamandır saldım yalan olmasın)

Forum bilmediğin şeyleri/ teknik sorunların çözümünü insanlara sormak çözüm aramak içindir. Ama tabi amaçsız şekilde buraya gelen şahıslar bunu anlayamaz.
Sorgu melekleri yanına gelince durun bir dk forumda konu açayım onların cevabını göre size cevap vereyim dersin böyle devam et

Mesaj sayısı artırmak için boşa uğraşma. Bunlar emek değil.
Mesaj sayısına arttırmak mı?
Hfjfnfjcfjfnfncjfjnfcnjffnfnfndnnfnf
Yaw sen benim foruma katıldığım tarihe bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri