10000000mbs ye kadar destek verse bile alt yapı yoksa Bir önemi yok turknet ya da turktelekom tavsiye ederim ama ilk sıra turknet derimBiraz araştırma yaptım atlantisi buldum evimde kendi kutusu var 10000mbs ye kadar destekliyor 1000mbs fiyatı 500tl taahhütsüz sizce nasıl
1000mbs alt yapınız varsa turknet tavsiye ediyorum. 10000mbs alt yapı var ise ozaman Atlantis alın ama o alt yapıyı kullanmak için sağlam bir modem ve bunu destekleyen bir anakarta ihtiyacın var.Altyapı var
Gigafiber yok maalesef atlatisin ayrı altyapısı gigapon var o destekliyor1000mbs alt yapınız varsa turknet tavsiye ediyorum. 10000mbs alt yapı var ise ozaman Atlantis alın ama o alt yapıyı kullanmak için sağlam bir modem ve bunu destekleyen bir anakarta ihtiyacın var.
Gigapon size kaç hız veriyor hocamGigafiber yok maalesef atlatisin ayrı altyapısı gigapon var o destekliyor
Ozaman direk geçin ama anakart ethernet portu kaç destekliyor ona da bakın hocam.Ve türktelekom dan yeni çıktım berbat deneyimdi 4ay internet gelmiyecek ne ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
10000mbs veriyor maksimum
Port durumu açık ne demek oluyor merak ettimVe türktelekom dan yeni çıktım berbat deneyimdi 4ay internet gelmiyecek ne ya
Bu arada 5000bin TL 10000mbs internet ücretiVe türktelekom dan yeni çıktım berbat deneyimdi 4ay internet gelmiyecek ne ya
Bende başvuru yaptım bakalım ne sonuç cikicakO kadar çıkmaz maalesef