Neler Yeni

ATM parayı yuttu sonuç olumsuz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar iyi akşamlar. Konu tekrarı olmuş olabilir ama ilk açtığım konuyu bulamadım adminler de umarım anlayışla karşılar. Hiç yapmadığım bir durum normalde.

Geçen hafta cuma atm benim paramı yutmuştu denizbank atm'si TEB vadesiz hesap kartı ile yapılan işlem . İşte kayıtlar falan alındı şikayet alındı dönüş yapıldı para yok diye. Benim yatırdığım para yok güme gitti şu anlık tekrardan şikayet oluşturuldu verdiğim bütün bilgilerden emin olduğuma dair. Bekliyorum ama umudum kesildi biraz ve canım sıkıldı. Böyle durum yaşayan oldu mu nasıl bir süreç izlemeliyim?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Geçen hafta cuma atm benim paramı yutmuştu denizbank atm'si TEB vadesiz hesap kartı ile yapılan işlem . İşte kayıtlar falan alındı şikayet alındı dönüş yapıldı para yok diye. Benim yatırdığım para yok güme gitti şu anlık tekrardan şikayet oluşturuldu verdiğim bütün bilgilerden emin olduğuma dair. Bekliyorum ama umudum kesildi biraz ve canım sıkıldı. Böyle durum yaşayan oldu mu nasıl bir süreç izlemeliyim?
Kameraya baksınlar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç yaşamadım umarım kısa sürede paranı geri alırsın
Çok teşekkürler.
Öyle bir şey mümkün değil.
Konu sonuçta para.
Eninde sonunda eline geçecektir aynısı 2 kere finansbank atm sinde başıma geldi.
2 hafta sonra aldım.
Ya hocam bir bankayı arıyorum yok kart bizim değil diğerini arıyorum yok ATM bizim değil e bu işleme neden izin veriliyor 1 hafta oldu sonuç yok alamazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kameraya baksınlar.
2. Şikayette not düşülmüş kamera kaydı talep ediliyor diye. Hocam saatine dakikasına kadar biliyorum işlemi ama para yok diyorlar

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar iyi akşamlar. Konu tekrarı olmuş olabilir ama ilk açtığım konuyu bulamadım adminler de umarım anlayışla karşılar. Hiç yapmadığım bir durum normalde.

Ne kadardı?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Aynısı başıma geldi ama 20TL. Uğraşmadım.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Çok teşekkürler.

Ya hocam bir bankayı arıyorum yok kart bizim değil diğerini arıyorum yok ATM bizim değil e bu işleme neden izin veriliyor 1 hafta oldu sonuç yok alamazsam

2. Şikayette not düşülmüş kamera kaydı talep ediliyor diye. Hocam saatine dakikasına kadar biliyorum işlemi ama para yok diyorlar
Atm ye çekilen her para sisteme geçirilir.
Her şey den haberleri vardır.
Hangi atm yuttuysa ara o şirketi.
Rahatsız et sürekli.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
1650

Uğraşılmıycak gibi değil ama keşke sen de uğraşsaydın sonuçta bankalardan zengin değiliz.
1650.. Kamera kayıtlarında illaki vardır. Sonuna kadar git bu işin.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İşlem yaptıysan zaten sistemde de yazıyor.
İlginç bir durummuş. Kasanın fazla vermesi lazımdı zaten.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Atm ye çekilen her para sisteme geçirilir.
Her şey den haberleri vardır.
Hangi atm yuttuysa ara o şirketi.
Rahatsız et sürekli.
Aradık hocam. İnşallah sonuç çıkacak. Bu durumda ATM mi yoksa kartın ait olduğu banka mi önemlidir?

1650.. Kamera kayıtlarında illaki vardır. Sonuna kadar git bu işin.
İnşallah silinmez
Ooov çok geçmiş olsun, bende 50tl falandır diye düşünüyordum.
Sağolun hocam
İşlem yaptıysan zaten sistemde de yazıyor.
İlginç bir durummuş. Kasanın fazla vermesi lazımdı zaten.
İşlem göremiyoruz dediler ama imkansız diye düşünüyorum nasıl olmaz ki bilgi fişi de vermedi o an

Top Bottom