attack on titan izlenme sırası nasıl

Emre_Arslan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
arkadaşlar dediğim gibi ovalar felan var bunun izlenme sırası nedir ilk sezonu izledim 2.sezonu bitiridim 3. sezona başlamadım zaten 1.sezonda 78 tane ova vardır bunu nasıl izlemem gerekiyor
örn ilk şu sezonu izle sonra şu ova yı sonra şu sezona başla spoiler vermezseniz sevinirim değil vermeyin sadece diziyi nasıl daha iyi anlayabileceğim bir sıra var mı yoksa sezon 1 2 3 4 diye devam mı edim cevaplarınızı bekliyorum

sen önce sezonların hepsini bitir
ovalar spoiler verebiliyor
1.sezondan sonra lost girls izleyebilirsin
1.sezondan sonra bir ova daha vardı adını tam hatırlamıyorum eren yeager ve diğer silah arkadaşları eğitimdeydiler

Ova ne ben 1 2 3 4 sıradan izliyordum. Ova ne oluyor. Kendisi tek izlediğim animedir. Manga okuyordum ona da para yetişmiyor tek seride kaldım.

sen önce sezonların hepsini bitir
ovalar spoiler verebiliyor
1.sezondan sonra lost girls izleyebilirsin
1.sezondan sonra bir ova daha vardı adını tam hatırlamıyorum eren yeager ve diğer silah arkadaşları eğitimdeydiler
lost girl zaten bölümleri yazınca oto çıkıyor diziden bir bölüm gibi ben en iyisi direkt düz 1 2 3 4 diye gideyim

lost girl zaten bölümleri yazınca oto çıkıyor diziden bir bölüm gibi ben en iyisi direkt düz 1 2 3 4 diye gideyim
1. Sezon
2. Sezon
3. Sezon Part 1
3. Sezon Part 2
4. Sezon da:

Part 1-2 olarak veya tek part olarak ya da 4 ve 5. sezon olarak yayınlanabilir.

1. Sezon
2. Sezon
3. Sezon Part 1
3. Sezon Part 2
4. Sezon da:

Part 1-2 olarak veya tek part olarak ya da 4 ve 5. sezon olarak yayınlanabilir.
hocam.... ben bu konuyu açalı 2 hafta olacak ben mangayı bile bitirdim yeni bölüm bekliyorum hem animede hem mangada siz ne yaptınız

evet hemde nedense her bölümde çay içmeye özen gösterdim ama yeşil çay ve fincanda çünkü levi min en sevdiği içecek sanırsam
Garipsemiyorum ama bu kadar bağlanmak iyi değil, ya da rol yapıyorsundur. Code Geass izlemediysen bir dene,

Garipsemiyorum ama bu kadar bağlanmak iyi değil, ya da ol yapıyorsundur. Code Geass izlemediysen bir dene
o kadar bağlanmadım sadece evde boş vaktim çok ve yeşil çayı levi için içmiyorum genelde yeşil çay içiyorum içmeyince psikolojik olarak mı bilmiyorum başım dönüyor ve sürekli düşüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,591
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri