Neler Yeni

Öneri Attack shark x3 kullanan varmı?

Kyuma

80+ Bronze
Bu ürünü almak istiyorum kablolardan bıktım artık fiyat biraz uygun geli çokta para vermek istemiyorum kullanan varsa nasıl bir ürün sıkıntısı gecikmesi varmı?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
Hocam aktif olarak kullanıyorum. Nereden baksan 1 yıl olmuştur.

İlk kullanım sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım.

Ancak şu an ki dönemde örneğin sayfayı aşağı indirmek istediğimde yukarı atıyor sanırsam scroll da sorun var. kablosuz bağlantıda nadiren de olsa bazen anlık kopmalar oluyor, Tek tıklamalarım bazen çift algılıyor.

Bütçen var ise farklı modellere yönelmeni tavsiye ederim.

Kasım indirimlerinde Logitech G PRO X Superlight 2 DEX almayı düşünüyorum.

Kyuma

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aktif olarak kullanıyorum. Nereden baksan 1 yıl olmuştur.

İlk kullanım sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım.

Ancak şu an ki dönemde örneğin sayfayı aşağı indirmek istediğimde yukarı atıyor sanırsam scroll da sorun var. kablosuz bağlantıda nadiren de olsa bazen anlık kopmalar oluyor, Tek tıklamalarım bazen çift algılıyor.

Bütçen var ise farklı modellere yönelmeni tavsiye ederim.

Kasım indirimlerinde Logitech G PRO X Superlight 2 DEX almayı düşünüyorum.
hocam bütçemin kısıtlı olması bir yana birde olsa bile bir fareye 5 bin vermek bana mantıklı gelmiyor en baba verebileceğim fiyat 2.5

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
hocam bütçemin kısıtlı olması bir yana birde olsa bile bir fareye 5 bin vermek bana mantıklı gelmiyor en baba verebileceğim fiyat 2.5
Hocam sende haklısın. Herkes 5-6K bütçeyi vermek istemez. Ancak bende Attack shark olsun vb. yeni çıkan ürünlere pek güvenemiyorum.

G903 kullandım 4.5 yıl kadar sorunsuz bir şekilde yüksek bir yerden düşmesi nedeniyle sensörü kırılmıştı :( Sonrasında Steel seri aerox 3 kablosuz kullandım oda kendiliğinden sensörü bozuldu ve servis yenisini vermişti direkt sattım.

Kısacası genel bir araştırma yaparak almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom