Neler Yeni

Çözüldü✓ Aula f 75 klavyede 'd' tuşunda sıkıntı var

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Başka bi tuş olsa belkide uzun süre farketmezdim ancak oyunlarda çok kullanılan bi tuş olduğundan bariz bir şekilde dikkatimi çekti 'd' tuşuna bastığımda bi süre basmama (özellikle basılı tutmam gerektiği zamanlar) yada tek bastığımda çift basması gibi sorunlar oluyor. Kutusunda gelen tuşun altında olan şeyle mi değiştirmem gerekiyor bunu daha önce yapmadığımdan ne yaparsam doğru ne yaparsam yanlış olur emin olamıyorum. Çok kullanmadığım rastgele bi tuşla da değişebilirim aslında öneriniz nedir neyi nasıl yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutukluk yapıyo işte hatırlayamadım ne diceğimi.

EmreE38

80+ Silver
Başka bi tuş olsa belkide uzun süre farketmezdim ancak oyunlarda çok kullanılan bi tuş olduğundan bariz bir şekilde dikkatimi çekti 'd' tuşuna bastığımda bi süre basmama (özellikle basılı tutmam gerektiği zamanlar) yada tek bastığımda çift basması gibi sorunlar oluyor. Kutusunda gelen tuşun altında olan şeyle mi değiştirmem gerekiyor bunu daha önce yapmadığımdan ne yaparsam doğru ne yaparsam yanlış olur emin olamıyorum. Çok kullanmadığım rastgele bi tuşla da değişebilirim aslında öneriniz nedir neyi nasıl yapmalıyım?

Tutukluk yapıyo işte hatırlayamadım ne diceğimi.
Kablolu kullan

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Mert
Kutusundan yedek tuş ve sökme apartatı çıkıyor. Sök, tak.

GPiro

80+ Platinum
Hotswap özelliğe sahip çıkar bi switchi

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
can
Kabloda aynı sorunu yaşıyor musun? Bende f99 var sorun yok

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Kabloda aynı sorunu yaşıyor musun? Bende f99 var sorun yok
evet şarjı azalınca da benzer şeyleri yapıyordu ancak bütün tuşlarda yapıyordu o zaman şuan sadece d tuşunda vardı kabloyla da bişe değişmedi şarjı doldurdum çıkardım demin oyun oynarken gene tutukluk yapıyordu

Bişey degil çözüldü dimi sorununuz
evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,602
Üyeler
170,391
Son üye
DroHacilgen