Neler Yeni

Aula f75 almalımıyım

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
Bütçe
4500
merhabalar klavye almayı düşünüyorum aklımda olan modeller wraith w75 akko 5075bp gibi modellerdi biliyorum bu klavyeler auladan çok daha üstün özellik olarak ama fiyat olarak aula çok iyi bir yerde temuda yurt dışında olduğu için emin olamadım sorun çıkarsa felan iadesi zor olur diye bazı videolarını izledim yazı yazarken biraz ortadan yamuluyomuş sanırım klavye fazla yazı yazan birisiyim görüşleriniz nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yılmaz
rapid trigger icin w75 ama try hard gamer degilseniz f75 alin gecin

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rapid trigger icin w75 ama try hard gamer degilseniz f75 alin gecin
fazla fps tarzı oyunlar oynayan birisi değilim dediğim gibi oyunda oynarım ama daha fazla olarak yazı yazıyorum şuda beni tereddüte düşürdü youtube da hipyo tech diye bi adam yabancı plastik kalitesini felan kötülemiş biraz klavyeyi o biraz kafamı karıştırdı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aula F75'in dengi klavyeler 3500 lira. 4500 bütçen varsa ve sonuna kadar kullanırsan daha iyisini alırsın ama aula gayet iyi klavye ve çok iyi tasarruf etmiş olursun alırsan

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
fazla fps tarzı oyunlar oynayan birisi değilim dediğim gibi oyunda oynarım ama daha fazla olarak yazı yazıyorum şuda beni tereddüte düşürdü youtube da hipyo tech diye bi adam yabancı plastik kalitesini felan kötülemiş biraz klavyeyi o biraz kafamı karıştırdı
Gayet iyi klavye. Boşuna 3 4 k verme al geç f75 i.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
algec ugrasma derım

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ama ben gınede etıketlıyım @freygasm yardımcı olur

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
bozulursa sorunlu gelirse iade etmesi gözümü korktuyor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
ama ben gınede etıketlıyım @freygasm yardımcı olur
bence de hocam çünkü wraith w75 markasız hall effect demişti yazılım daha önemli olduğu için bence aula f75 alınıp geçilmesi gerektiğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozulursa sorunlu gelirse iade etmesi gözümü korktuyor
hocam wraithin garantisi inanın temunun verdiği 90 günlük garantiden daha kötüdür. garantisi sorunlu bir firma @freygasm daha iyi anlatacaktır. Garanti istiyorsanız wraith yani çokta garanti bir firma değil bozuk gelirse bile çok uzun süre beklersiniz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom