Neler Yeni

Aula f75 bozuldu yardım

weslow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yigit pektas
aula f75im bozuldu ben yokken su dökülmüş kablosuz kullandığım zaman çalışıyor fakat kablo takınca üst taraftaki esc f1-f12 ve ses tuşu otamatik basılıyor kabloda sorun yok klacyenin içinde olan bir sorun ne yapabilirim tamiri kaç paradır olmassa 1500 TL'ye nasıl bir klavye alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve söylemeyi unnutum pc kapalıyken şarz olurmu ya prize adaptörle taksam şarz olur mu

siyabent

80+ Bronze
aula f75im bozuldu ben yokken su dökülmüş kablosuz kullandığım zaman çalışıyor fakat kablo takınca üst taraftaki esc f1-f12 ve ses tuşu otamatik basılıyor kabloda sorun yok klacyenin içinde olan bir sorun ne yapabilirim tamiri kaç paradır olmassa 1500 TL'ye nasıl bir klavye alabilirim

ve söylemeyi unnutum pc kapalıyken şarz olurmu ya prize adaptörle taksam şarz olur mu
Olur şarj neden olmasın benim aulaya 45 günde bir şarja takıyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
Emir
kablolu kablosuz klavye fark etmez.Kablosuza geçince ne alaka basılı olması onu anlayamadım. @freygasm böyle bir şey olur mu ki?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,459
İsim
yusuf ecer

Kasayı sök, pcbyi çıkar. Önce iyi bi kurut sonra tekrar dene olmazsa usb girişine giden kabloyu çekip aynısından elektrikçiye falan yaptırmayı sorarsın. Anca öyle hallolur olursa. PCBde yanma vs var mı onu da kontrol et. Su dökülünce kablodan çekip kurutsaydın sorunsuz çözülebilirdi.

kablolu kablosuz klavye fark etmez.Kablosuza geçince ne alaka basılı olması onu anlayamadım. @freygasm böyle bir şey olur mu ki?
Bataryalı modda kısa devre yapmayabilir. Kablolu modda anlık elektrik aldığı için tuşlar kısa devre yapıyor olabilir, muhtemelen sıvı vs var hala pcbde.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra

kasa sökmekle falan hiç uğraşmak istemiyorsan su dökülen kısımlardaki switchleri çıkar fön makinesini al çok yakınlaştırmadan sıcakta fönle bunu aralıklarla tekrarla sonra klimanın karşısına koy hava essin düzelir sanırım.

weslow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yigit pektas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bende anlamadın tuşlarda bir problem yok kablo takınca kafayı yiyo kablosuz modda gayette iyi basılıyo

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali Gezen
Olur şarj neden olmasın benim aulaya 45 günde bir şarja takıyorum
45 günde bir derken 45 gün içerisinde 2-3 defa bilgisayarı açıyorsunuz galiba. Işığını kapatmama rağmen 1-2 haftada bitiyor pil.

siyabent

80+ Bronze
45 günde bir derken 45 gün içerisinde 2-3 defa bilgisayarı açıyorsunuz galiba. Işığını kapatmama rağmen 1-2 haftada bitiyor pil.
Yok günde 2 saat kullanıyorum 45 gündür bitmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,914
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom