Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

Aurelia

80+ Bronze
Z11 den geçilir mi? ve siyah alan var mı foto atabilecek 695 tl ye geliyor

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adem Oney
1 Kasım'da sipariş verdim 6 Kasım'da uçuş beklenmekteydi. 7 Kasım'da buraya ulaştı. Gümrük için hazırlanıyor gözüküor.
Benimki havalimanında ulaştı olarak gözüküyor ve 4-5 gündür bekliyor acaba iade edip tekrar mı sipariş etsem?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
Z11 den geçilir mi? ve siyah alan var mı foto atabilecek 695 tl ye geliyor
rahat geçilir hocam z686 için sormuştum herkes geçilir dedi z11 le aynılar ztn sizde geçebilirsiniz hem baya uyguna geliyor

Aurelia

80+ Bronze
rahat geçilir hocam z686 için sormuştum herkes geçilir dedi z11 le aynılar ztn sizde geçebilirsiniz hem baya uyguna geliyor
F tuşları için almayı düşünüyorum. Beyazının sesi daha güzelmiş.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Uğur Çam
Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle

Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

Hocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,273
İsim
Diyarhan

Aurelia

80+ Bronze
Switchler iki renktede aynı mı yoksa beyazda ice siyahta crescent mi var. Hangi switchlerin kullanıldığını bilen yazabilir mi?

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
Hocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?
bu versiyonda ice vein switch de var ama zaten siparişte harvester yazıyordu hocam yani çeviriyle reaper olarak geleceği belliydi. herkes blue çıkmasından korkuyordu :) siyah renk de greywood v3 veya v4 olarak gelir diye tahmin ediyorum

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Klavye tuş değişimi sürekli bozuluyor. Bir türlü devamlılık sağlayamıyorum. Klavyedeki 2 tuşu başka bir tuşa atamak için başka ne kullanabilirim klavyenin driverı hariç ?

Top Bottom