Uyku moduna giriyor mu?dün şarj 8 di şimdi sabah kalktım 2 ye düşmüş ışıksız kullanıyorum 100 edeli 3 gün oldu
Açık kalmıştırdün şarj 8 di şimdi sabah kalktım 2 ye düşmüş ışıksız kullanıyorum 100 edeli 3 gün oldu
Ya bendede dün akşam aniden 3e düştü ışıkları söndü falan açılmadı yeni şarj etmiştimdün şarj 8 di şimdi sabah kalktım 2 ye düşmüş ışıksız kullanıyorum 100 edeli 3 gün oldu
giriyor muhtemelşen ışıkları kapanıyorUyku moduna giriyor mu?
bidaha alırsam kesinlike temudan almam herkes bunu öneriryorda sorunlarıda ortada kablosuz kullanmak zor bayagısürekli kablolu kullanmayı düşünüyorum ben gelince
Bende hicbi sorun yok dostum sendeki urun sorunlu olabilirgiriyor muhtemelşen ışıkları kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bidaha alırsam kesinlike temudan almam herkes bunu öneriryorda sorunlarıda ortada kablosuz kullanmak zor bayagı
kral troll mü yapıyon anlamadım ama jarj değil şarjdün jarjı fulledim kabloyla kullanıyordum 6 7 saat önce kablosuza almışım jarj 5 e düşmüş puhahahahhah 6 saat kulanımda
Ne sorunu hocam ayrıca 1000 TL ye alınan klavyeye bakın tr de benzer fiyata kablolu bile bulamıyorsunuz bu tarz klavyeleri gayet iyi indirimdigiriyor muhtemelşen ışıkları kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bidaha alırsam kesinlike temudan almam herkes bunu öneriryorda sorunlarıda ortada kablosuz kullanmak zor bayagı
Klavyenin ışıkları en yüksek seviyedeyken 20 saat falan kullanım süresi var ışıklar kapalı 100 saatten fazladün jarjı fulledim kabloyla kullanıyordum 6 7 saat önce kablosuza almışım jarj 5 e düşmüş puhahahahhah 6 saat kulanımda