Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Ben siyah olanını sipariş ettim sistemimde ki her şey siyah klavye beyaz olursa cırtlak dururdu

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi

al geç hocam bende siyah almıştım iki tane de beya aldım aç gözlülükten
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün bozuk olunca iade edebiliyorsun bozuk niye sana satsınlar
Hocam alcam'da alıyorken indirimli almaya çalışıyorum ki Mouse'da alabileyim Kardeşime açtığım hesabına şu muhtesem indirim geldi adı "ekstra indirim" indirimli fiyatıda indiriyor ve direk üründe indirdiği için vergi falanda o fiyattan hesaplanıyor onunla alcam bu akşam ama Nedense Aula F75 gözükmüyor o indirimde normalde gözüküyordu herhalde herkes o indirimi o üründe kullandığı için olabilir

pcmasterrace

80+ Bronze
Hocam alcam'da alıyorken indirimli almaya çalışıyorum ki Mouse'da alabileyim Kardeşime açtığım hesabına şu muhtesem indirim geldi adı "ekstra indirim" indirimli fiyatıda indiriyor ve direk üründe indirdiği için vergi falanda o fiyattan hesaplanıyor onunla alcam bu akşam ama Nedense Aula F75 gözükmüyor o indirimde normalde gözüküyordu herhalde herkes o indirimi o üründe kullandığı için olabilir
hocam tamamen şans algoritma atıyor gelmediyse gelmiyor bana da gelmedi aldım yapacak bir şey yok sende bitmeden al bence

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam tamamen şans algoritma atıyor gelmediyse gelmiyor bana da gelmedi aldım yapacak bir şey yok sende bitmeden al bence
Ya o indirim ile bana gelmişti bir kere aslında ama O zaman apex yok diye pro'da kullandım tam alacaktım klavye + Pro bı baktım apex geldi dedim farklı hesaplar açayım onlarada gelsin ordan bu sefer apex'i seçer alırım ama indirim gelmedi ve apex bitti bende alamadım şuan bin pişmanım

pcmasterrace

80+ Bronze
Ya o indirim ile bana gelmişti bir kere aslında ama O zaman apex yok diye pro'da kullandım tam alacaktım klavye + Pro bı baktım apex geldi dedim farklı hesaplar açayım onlarada gelsin ordan bu sefer apex'i seçer alırım ama indirim gelmedi ve apex bitti bende alamadım şuan bin pişmanım
hocam hangi renk istiyordun sen

dikkat et bu arada aula f75tede pişman olma

pro aldıysan canını da sıkma hocam pro da fazlasıyla iyi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam hangi renk istiyordun sen

dikkat et bu arada aula f75tede pişman olma

pro aldıysan canını da sıkma hocam pro da fazlasıyla iyi
Yok hocam Pro seçtim ama Apex gelince onu alırım diye almadım 2'si ne param yetmiyordu😁

Normalde beyaz/siyah istiyordum ama şuan elimde hiç olmadığı için pembe hariç her renge Okey'im😂

Bakayım hocam zaten adamlarda stok bol en azından biraz zaman geçsin hediye olarak alırım birine.
Hocam benden demesi ürün birinin eline ulaştıktan sonra %90 kapanacak aula'da adamlar daha parayı almadıkları için farkında değiller

pcmasterrace

80+ Bronze
Yok hocam Pro seçtim ama Apex gelince onu alırım diye almadım 2'si ne param yetmiyordu😁

Normalde beyaz/siyah istiyordum ama şuan elimde hiç olmadığı için pembe hariç her renge Okey'im😂

Hocam benden demesi ürün birinin eline ulaştıktan sonra %90 kapanacak aula'da adamlar daha parayı almadıkları için farkında değiller
farkındalardır hocam kaçtan sattığını görüyordur

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Hocam ben zaten kendime bi tane aldım. Bundan sonra alacağım sırf uyguna gelmesinden ötürü olacak. Yani ihtiyaçtan değil aç gözlülükten. O yüzden eğer biterse de sıkıntı olmaz. Ama bitmezse de alırım bi tane.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi
farkındalardır hocam kaçtan sattığını görüyordur
Bilmiyorum hocam gerçi ajazz'da Pro'yu tekrar stoğa soktu beyazıda var hatta belki farkındadırlar cidden ama bı iş var bu işte benden demesi Çin'de bile bu kadar ucuz değil Aula Taobo'dan bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom