pcmasterrace
80+ Bronze
apexte öyle diyorduk çat diye kapadılarBakayım hocam zaten adamlarda stok bol en azından biraz zaman geçsin hediye olarak alırım birine.
apexte öyle diyorduk çat diye kapadılarBakayım hocam zaten adamlarda stok bol en azından biraz zaman geçsin hediye olarak alırım birine.
o milletin aç gözlü olmasından kaynaklı direkt.apexte öyle diyorduk çat diye kapadılar
Hocam alcam'da alıyorken indirimli almaya çalışıyorum ki Mouse'da alabileyim Kardeşime açtığım hesabına şu muhtesem indirim geldi adı "ekstra indirim" indirimli fiyatıda indiriyor ve direk üründe indirdiği için vergi falanda o fiyattan hesaplanıyor onunla alcam bu akşam ama Nedense Aula F75 gözükmüyor o indirimde normalde gözüküyordu herhalde herkes o indirimi o üründe kullandığı için olabilirTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
al geç hocam bende siyah almıştım iki tane de beya aldım aç gözlülükten
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürün bozuk olunca iade edebiliyorsun bozuk niye sana satsınlar
hocam tamamen şans algoritma atıyor gelmediyse gelmiyor bana da gelmedi aldım yapacak bir şey yok sende bitmeden al benceHocam alcam'da alıyorken indirimli almaya çalışıyorum ki Mouse'da alabileyim Kardeşime açtığım hesabına şu muhtesem indirim geldi adı "ekstra indirim" indirimli fiyatıda indiriyor ve direk üründe indirdiği için vergi falanda o fiyattan hesaplanıyor onunla alcam bu akşam ama Nedense Aula F75 gözükmüyor o indirimde normalde gözüküyordu herhalde herkes o indirimi o üründe kullandığı için olabilir
Ya o indirim ile bana gelmişti bir kere aslında ama O zaman apex yok diye pro'da kullandım tam alacaktım klavye + Pro bı baktım apex geldi dedim farklı hesaplar açayım onlarada gelsin ordan bu sefer apex'i seçer alırım ama indirim gelmedi ve apex bitti bende alamadım şuan bin pişmanımhocam tamamen şans algoritma atıyor gelmediyse gelmiyor bana da gelmedi aldım yapacak bir şey yok sende bitmeden al bence
Olsun nasip değilmiş derim zaten bi tane aldım.apexte öyle diyorduk çat diye kapadılar
hocam hangi renk istiyordun senYa o indirim ile bana gelmişti bir kere aslında ama O zaman apex yok diye pro'da kullandım tam alacaktım klavye + Pro bı baktım apex geldi dedim farklı hesaplar açayım onlarada gelsin ordan bu sefer apex'i seçer alırım ama indirim gelmedi ve apex bitti bende alamadım şuan bin pişmanım
pro aldıysan canını da sıkma hocam pro da fazlasıyla iyiYa o indirim ile bana gelmişti bir kere aslında ama O zaman apex yok diye pro'da kullandım tam alacaktım klavye + Pro bı baktım apex geldi dedim farklı hesaplar açayım onlarada gelsin ordan bu sefer apex'i seçer alırım ama indirim gelmedi ve apex bitti bende alamadım şuan bin pişmanım
Yok hocam Pro seçtim ama Apex gelince onu alırım diye almadım 2'si ne param yetmiyorduhocam hangi renk istiyordun sen
dikkat et bu arada aula f75tede pişman olma
pro aldıysan canını da sıkma hocam pro da fazlasıyla iyi
Hocam benden demesi ürün birinin eline ulaştıktan sonra %90 kapanacak aula'da adamlar daha parayı almadıkları için farkında değillerBakayım hocam zaten adamlarda stok bol en azından biraz zaman geçsin hediye olarak alırım birine.
farkındalardır hocam kaçtan sattığını görüyordurYok hocam Pro seçtim ama Apex gelince onu alırım diye almadım 2'si ne param yetmiyordu
Normalde beyaz/siyah istiyordum ama şuan elimde hiç olmadığı için pembe hariç her renge Okey'im
Hocam benden demesi ürün birinin eline ulaştıktan sonra %90 kapanacak aula'da adamlar daha parayı almadıkları için farkında değiller
Hocam ben zaten kendime bi tane aldım. Bundan sonra alacağım sırf uyguna gelmesinden ötürü olacak. Yani ihtiyaçtan değil aç gözlülükten. O yüzden eğer biterse de sıkıntı olmaz. Ama bitmezse de alırım bi tane.Hocam benden demesi ürün birinin eline ulaştıktan sonra %90 kapanacak aula'da adamlar daha parayı almadıkları için farkında değiller
Bilmiyorum hocam gerçi ajazz'da Pro'yu tekrar stoğa soktu beyazıda var hatta belki farkındadırlar cidden ama bı iş var bu işte benden demesi Çin'de bile bu kadar ucuz değil Aula Taobo'dan bakabilirsinizfarkındalardır hocam kaçtan sattığını görüyordur
pr gibi bir şey muhtemelenBilmiyorum hocam gerçi ajazz'da Pro'yu tekrar stoğa soktu beyazıda var hatta belki farkındadırlar cidden ama bı iş var bu işte benden demesi Çin'de bile bu kadar ucuz değil Aula Taobo'dan bakabilirsiniz