❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yok param güvende aç alıcam klavyeyi ama yarın kargola hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aula iyidir :D zamanın da alacaktım Tr'de stok bitti gittim ak820 pro aldım
bütün ilanlarım farkettiysen elden teslim. Asla kargo ile gönderim yapmıyorum. Sen sildiğin ilanlardan bahset foruma. Farklı farklı hesaplar ile yaptıklarını anlat.

bütün ilanlarım farkettiysen elden teslim. Asla kargo ile gönderim yapmıyorum. Sen sildiğin ilanlardan bahset foruma. Farklı farklı hesaplar ile yaptıklarını anlat.
Apex ilanı açtım sildim şimdi diğerleri de gelsin öyle açıcam

a
Ayrıca benim elimde ürün var paylaşabilirim senin elinde ürün var mı?

Apex ilanı açtım sildim şimdi diğerleri de gelsin öyle açıcam
ama apex eline geçmemişti. sabah öyle diyordun. dün satış ilanı açmışsın farklı bir şehirde. hemde ürünün bozuk olduğuna dair spekülasyon yaparak

ama apex eline geçmemişti. sabah öyle diyordun. dün satış ilanı açmışsın farklı bir şehirde. hemde ürünün bozuk olduğuna dair spekülasyon yaparak
Yo ürün elimde öyle bir şey yazmadım evet bende takılma var bu pc ile alakalı olabilir o yüzden buraya yorum yapmıyorm diğerlerini de test edicem bugün de kargom geldi bu seni alakadar etmez

Sorunum devam ederse ilana koyup 850'e satıcam bunu da belirttim ağlama o yüzden hadi git savcılığa seninle uğraşamam çocuk adam

Yo ürün elimde öyle bir şey yazmadım evet bende takılma var bu pc ile alakalı olabilir o yüzden buraya yorum yapmıyorm diğerlerini de test edicem bugün de kargom geldi bu seni alakadar etmez
kendi yazdıklarınla çelişme. gelmesini bekliyorum diye yazdın. bugün gelen ürüne dün ilan açtın. git geçmiş sayfalara bak. lütfen artık uzatmayalım.

. :D

Hocam boşa laf anlatmaya uğraşıyorsun. Kişisel bilgin paylaşıldıysa şikayet et, uzlaştırması bile yok direk ceza alır.

Benimki gümrüğe gelmiş

Ekler

• Screenshot_20241106_131508_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20241106_131508_com.einnovation.temu.jpg
    460.5 KB · Hit: 72
  • Screenshot_20241106_131523_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20241106_131523_com.einnovation.temu.jpg
    613.7 KB · Hit: 73
Aga sesleri dinledim ikisi de güzel geldi, rengin de pek önemi yok benim için. O yüzden kalite farkı var mıdır switchlerinde? Ona göre tercih yapayım bari.
Öyle çok bir fark yok aralarında kişisel tercih hangisi hoşuna gidiyor ise onu al.

Düz pro modelini diyorum hacı ben apex deil
Dostum pro modelini neden iade ediyosun?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri