hangi keycaps bu başka bir marka mı temudan mı aldınBeyaz değil ama pembe Keycaps ile yaptım. (Shift tuşuna uygun boyut yoktu)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hangi keycaps bu başka bir marka mı temudan mı aldınBeyaz değil ama pembe Keycaps ile yaptım. (Shift tuşuna uygun boyut yoktu)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
max 1 haftaya gelir benim türkiyeye geldikten sonra 4 günde geldiBenim sipariş 16 kasım da Türkiye ye gelmiş acaba ne zaman gümrüğe girer ? Aras kargo getirecekmiş.
beyazhangı renk senın
indirimli fiyata bakmıyor gümrüktekiler faturada kaç geçtiğine bakıyorgümrükte kalmaz kupon var %20
memnunum baya fiyatının üstünde bir klavyeAlanlar klavyeden memnun mudur ve türkçe alan var mı bende almayı düşünüyorum. Gümrük olayı falan olmuyor değil mi?
benim klavyem bügün geldi, baya güzel sıkıntısız gönül rahatlığı ile alabilirsinAlanlar klavyeden memnun mudur ve türkçe alan var mı bende almayı düşünüyorum. Gümrük olayı falan olmuyor değil mi?
hocam kutusuyla foto çekermisiniz acabaSonunda beklenen an geldi Beyazıda bugün gelecek inşallah.Klavye ilk izlenim olarak ağırlığı ve malzemesi tatmin edici sesi çok hoş siyahın stoğu bitmiş sanırım
klavye devrimi görüyorum hocam görselde aldım bekliyorum bende bakalım. hayırlı olsun.Sonunda beklenen an geldi Beyazıda bugün gelecek inşallah.Klavye ilk izlenim olarak ağırlığı ve malzemesi tatmin edici sesi çok hoş siyahın stoğu bitmiş sanırım