Birkaç gündür siyah yok, siyah yakalayacam diye beyazdan olmanın anlamı yok. İkisi de çok güzel zaten, kaçırmayın beyazı.Siyah stoklara girermi? Ona gore beyaz cekecegim.
Beyaz var hocam zaten o yüzden siyah kolluyorum.Birkaç gündür siyah yok, siyah yakalayacam diye beyazdan olmanın anlamı yok. İkisi de çok güzel zaten, kaçırmayın beyazı.
Ne zamandir siyah gormedim gelmeyecekse ona gore 2. Beyazi alacagimBeyaz var hocam zaten o yüzden siyah kolluyorum.
Bende ikisi de var, açıkçası beyazı daha çok sevdim. Şansımı deneyeyim derseniz bekleyin ama çok zorlamaya da gerek yok beyaz fazlasıyla yeterliBeyaz var hocam zaten o yüzden siyah kolluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zamandir siyah gormedim gelmeyecekse ona gore 2. Beyazi alacagim
siyah gelmesin ya çok kötü duruyor benceBeyaz var hocam zaten o yüzden siyah kolluyorum.
Ne zamandir siyah gormedim gelmeyecekse ona gore 2. Beyazi alacagim
beyaz linkini atar mısın hocamBeyaz var hocam zaten o yüzden siyah kolluyorum.
Stokta yok şuan.beyaz linkini atar mısın hocam
hocam dakika başı f5 yapıp stok kollaman gerekiyor, öyle bir anda 1000 adet stok açmıyorlar ben dün bir tane aldım, 1 dakika sonra stok bitti.Siyahla beyaz arasindaki fark ne hangisi daha iyi?
Ve stoklara girecekmi ?
Ve stoklara girecekmi ?
Aslında çok vardi kararsız kaldim şimdide keşke alsaydim diyorumhocam dakika başı f5 yapıp stok kollaman gerekiyor, öyle bir anda 1000 adet stok açmıyorlar ben dün bir tane aldım, 1 dakika sonra stok bitti.
beyaz olsa anneme beyaz alacağım da o da yokSiyah stoklara girermi? Ona gore beyaz cekecegim.
Kişisel zevk, switchleri farklı ses farkını youtube dan dinleyebilirsinizSiyahla beyaz arasindaki fark ne hangisi daha iyi?
Ve stoklara girecekmi ?
Ve stoklara girecekmi ?
Annem için Mac uyumlu bir klavye bakıyorduk kablosuz mekanik, reis aula geri gelmezse stoklara önerebileceğiniz bir şey var mı?beyaz olsa anneme beyaz alacağım da o da yok
Kişisel zevk, switchleri farklı ses farkını youtube dan dinleyebilirsiniz
Aynısı bana da oldu, aras iptal etti dağıtımı pzt'yi beklemem gerekiyordu. Kız arkadaşımınki mng idi o benden birkaç gün sonra söyledi ama onunki geldi o yüzden bana verdi sağolsun :') klavye MUHTEŞEMBenimkinin tahmini teslim tarihi pazartesi. Temu sabah dağıtıma çıktı diye mail atmış ama arasda dağıtıma çıktığına dair bir şey yok.
usta arkadaşının siparişinde bi gelişme yaşandımıOnu bende bilmiyorum maalesef
Bir arkadaşımda daha aynı şekilde dediğiniz gibi. Benden önce sipariş verdi, uçak Türkiye'ye iniş yapmış fakat ürünü daha gümrüğe girmedi. Ürünleri nasıl bir sırayla alıyorlar bir fikrim yok ne yazık ki :/