Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Darkone22

80+ Bronze
Stok 7 arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son stok şimdi biter. Hepinize iyi geceler

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Hakkı Demir
beyler almak için kaç lirayı geçirmek gerekiyodu

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Hakkı Demir
beyler almak için kaç lirayı geçirmek gerekiyodu
@Darkone22 yanına şu keycap'i koyarsan limiti geçiyo bu combo çok iyi dediğiniz ürün var mı?

şunu da sormak istiyorum. Mobilden almak mı daha mantıklı pcden mi? Klavyeyi almak istiyorum temu'yu da pek bilmiyorum alırken ne yapmalıyım?

@Darkone22 yanına şu keycap'i koyarsan limiti geçiyo bu combo çok iyi dediğiniz ürün var mı?

şunu da sormak istiyorum. Mobilden almak mı daha mantıklı pcden mi? Klavyeyi almak istiyorum temu'yu da pek bilmiyorum alırken ne yapmalıyım?
vergisiz fiyatı limiti geçmiyorsa sıkıntı yok, vergili fiyat geçebilir.

zaten satın alım yapabilmeniz için minimum sepet tutarınız (vergisiz fiyat) 670 tl olmalı, maksimum fiyat sınırı ise 1070 tl civarı (vergisiz fiyat). vergiyle beraber olan toplam fiyat 1070 tl yi de aşsa sıkıntı yok. Siz satın alım yapın zaten temu sıkıntı olursa satın alıma izin vermiyor.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Hakkı Demir
zaten satın alım yapabilmeniz için minimum sepet tutarınız (vergisiz fiyat) 670 tl olmalı, maksimum fiyat sınırı ise 1070 tl civarı (vergisiz fiyat). vergiyle beraber olan toplam fiyat 1070 tl yi de aşsa sıkıntı yok. Siz satın alım yapın zaten temu sıkıntı olursa satın alıma izin vermiyor.
teşekkürler hocam sağ olun. Son olarak vergi ile fiyatı ortalama ne kadar oluyor klavyenin? karta para yükleyip hazırda beklicem

920-950 arası bir şey oluyor, ama 670 tl minimum tutar olduğu için sadece klavyeyi aldırmaz çünkü klavye 576 TL, birkaç ürün eklemeniz gerekiyor. Satın aldıktan sonra e eklediğiniz ürünleri iade edebilirsiniz paranız geri gelir, sadece klavye kalır ve klavyenin ücretini (920-950 TL) ödemiş olursun.

Orient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan-şişman
Ula 4 gündür gümrükte klavye ,ajazz 2 gün sürmüştü ah ulan gümrük

Top Bottom