Forexy
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Uygulama uzerınden mı satın alım yaptınız hocam benim bazi hesaplarımda da ekliydi. Sepetten kaldırıldı yazıyor.az önce 5 adet stoktaydı 1 tane daha çektim![]()
Uygulama uzerınden mı satın alım yaptınız hocam benim bazi hesaplarımda da ekliydi. Sepetten kaldırıldı yazıyor.az önce 5 adet stoktaydı 1 tane daha çektim![]()
uygulamada üretimden kalkmasına rağmen çıkarmadım varmı diye bakıyordum şansıma denk geldi heraldeUygulama uzerınden mı satın alım yaptınız hocam benim bazi hesaplarımda da ekliydi. Sepetten kaldırıldı yazıyor.
Hayırlı olsun bende ara ara kovalıyayım o zmnuygulamada üretimden kalkmasına rağmen çıkarmadım varmı diye bakıyordum şansıma denk geldi heralde
bakın hocam birdaha yüklü stok gelmeyecek ama iptal iadelerden 20 falan az sayıda gelir diye düşünüyorumHayırlı olsun bende ara ara kovalıyayım o zmn![]()
Bugün mü aldınız hocam çünkü sürekli f5 atıyorum 5-10 dk da bir hiç görmedim girdiğinibakın hocam birdaha yüklü stok gelmeyecek ama iptal iadelerden 20 falan az sayıda gelir diye düşünüyorum
Nerden anlariz north olduğunu yada olmadiginiBenim 2.aldığım klavye dün geldi ikisi de north.Şans sanırım tamamen.
İçini açıp bakmıştırNerden anlariz north olduğunu yada olmadigini
Güney olanlar sanırım ekstra dış kutu ile geliyorNerden anlariz north olduğunu yada olmadigini
Yani güneyler mi iyi kuzeylermi konuya yabanciyimGüney olanlar sanırım ekstra dış kutu ile geliyor
Transparan keycaps varsa güney daha hoş gözüküyorYani güneyler mi iyi kuzeylermi konuya yabanciyim![]()
Valla fark yok bana göre güney daha iyi bir seçenek gibi duruyor şu tarz bi keycaps takmak istesen kuzeye olmaz gibiYani güneyler mi iyi kuzeylermi konuya yabanciyim![]()
yazılar çince ise, altında part 2 yazıyorsa, keycapi çıkardığında ışık alttaysa güneydirNerden anlariz north olduğunu yada olmadigini