- Konu Sahibi Konu Sahibi
Almaya gerek yok dimi hocamben yerinde olsam aula f75 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
fuzuli para gerek yok
Almaya gerek yok dimi hocamben yerinde olsam aula f75 alırdım
fuzuli para gerek yok
klavyene bi sorun yoksa almana gerek yok, bi sorun var değişmek istiyosan alınır.Almaya gerek yok dimi hocam
Alırsam keyfi alacağım köşe de dursun diye alacağım hatta bağlarım bi beğenirsem kullanırım ama beğenmezsem apexi geri bağlarım aulayıda dükkana götürürüm ofiste kullanmak içinklavyene bi sorun yoksa almana gerek yok, bi sorun var değişmek istiyosan alınır.
he öyleyse alınabilir güzel cihaz, benim arkadaş kullanıyor çok hoşuna gitmiş bu paralara çok iyi diyorAlırsam keyfi alacağım köşe de dursun diye alacağım hatta bağlarım bi beğenirsem kullanırım ama beğenmezsem apexi geri bağlarım aulayıda dükkana götürürüm ofiste kullanmak için
?3 4 aya patlamaya başlar o klavye
Tam olarak nereye patliyor3 4 aya patlamaya başlar o klavye
Bi bakayım üstadım olmazsa alırımhe öyleyse alınabilir güzel cihaz, benim arkadaş kullanıyor çok hoşuna gitmiş bu paralara çok iyi diyor
?
Kulakliktan anlıyormusun kankahe öyleyse alınabilir güzel cihaz, benim arkadaş kullanıyor çok hoşuna gitmiş bu paralara çok iyi diyor
?
hangisi olduğuna bağlıTam olarak nereye patliyor
Bi bakayım üstadım olmazsa alırım
Kulakliktan anlıyormusun kanka
Güncel olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud 3 kablosuzda ses az geliyor gibi şikayetler duydum onun için almadim farklı bir urun. Önerisinde bulunabilir misinhangisi olduğuna bağlı
tecrübem olmayanlar hakkında yorum yapmamayı tercih ediyorum
cloud 3 kullandım kısa bi süre iade ettim, deri olmasından ötürü çok terletiyordu beni, film dizi ve müziklerde bence yetersiz kalıyordu ve bence sesi ortalamaydı. daha fazlası kulağa zarar verir sonuçta iyi bişey fazla ses çıkmaması.Güncel olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud 3 kablosuzda ses az geliyor gibi şikayetler duydum onun için almadim farklı bir urun. Önerisinde bulunabilir misin
Nasil bir kulaklik corsair hs80max önerilerin arasında micloud 3 kullandım kısa bi süre iade ettim, deri olmasından ötürü çok terletiyordu beni, film dizi ve müziklerde bence yetersiz kalıyordu ve bence sesi ortalamaydı. daha fazlası kulağa zarar verir sonuçta iyi bişey fazla ses çıkmaması.
daha önce corsair void elite wirelles kullandım 2 yıl boyunca tek sorun bile çıkarmadı ama tek sıkıntısı dip ses vardı onuda yazılımla çözmüşlerdi, ek olarak stok sesleri bence iyi değil o yüzden eq ayarı şart.
şimdiki hedefim corsair hs80max almak. bayılıyorum bu kulaklığa mikrofonu acayip hoşuma gidiyor, ses kalitesi çok hoşuma gidiyor. alacağım inşallah
aktif olarak nova 1 kullanıyorum ve gerçekten gamepowerın kulaklığı bile daha rahat
hayatımda iyi bi firmadan bu kadar dandik bi kulaklık alabileceğim aklıma gelmezdi
şahsen öneririm ama yinede etrafında mediamarkt gibi mağazalar varsa gidip deneyimlemen daha doğru olur ben ordan deneyimleyip edindim bu bilgileri.Nasil bir kulaklik corsair hs80max önerilerin arasında mi
6k fiyatı var fiyatı da bayağı varmış bi araştırmak lazımşahsen öneririm ama yinede etrafında mediamarkt gibi mağazalar varsa gidip deneyimlemen daha doğru olur ben ordan deneyimleyip edindim bu bilgileri.
indirimle 5 e düşüyor o zaman almak lazım ama dediğin gibi çok pahalı bencede. yd fiyatı 180€6k fiyatı var fiyatı da bayağı varmış bi araştırmak lazım