Neler Yeni

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
klavyene bi sorun yoksa almana gerek yok, bi sorun var değişmek istiyosan alınır.
Alırsam keyfi alacağım köşe de dursun diye alacağım hatta bağlarım bi beğenirsem kullanırım ama beğenmezsem apexi geri bağlarım aulayıda dükkana götürürüm ofiste kullanmak için

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Alırsam keyfi alacağım köşe de dursun diye alacağım hatta bağlarım bi beğenirsem kullanırım ama beğenmezsem apexi geri bağlarım aulayıda dükkana götürürüm ofiste kullanmak için
he öyleyse alınabilir güzel cihaz, benim arkadaş kullanıyor çok hoşuna gitmiş bu paralara çok iyi diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 4 aya patlamaya başlar o klavye
?

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
3 4 aya patlamaya başlar o klavye
Tam olarak nereye patliyor

he öyleyse alınabilir güzel cihaz, benim arkadaş kullanıyor çok hoşuna gitmiş bu paralara çok iyi diyor

?
Bi bakayım üstadım olmazsa alırım

?
Kulakliktan anlıyormusun kanka

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Tam olarak nereye patliyor

Bi bakayım üstadım olmazsa alırım

Kulakliktan anlıyormusun kanka
hangisi olduğuna bağlı

tecrübem olmayanlar hakkında yorum yapmamayı tercih ediyorum

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
hangisi olduğuna bağlı

tecrübem olmayanlar hakkında yorum yapmamayı tercih ediyorum
Güncel olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud 3 kablosuzda ses az geliyor gibi şikayetler duydum onun için almadim farklı bir urun. Önerisinde bulunabilir misin

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Güncel olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud 3 kablosuzda ses az geliyor gibi şikayetler duydum onun için almadim farklı bir urun. Önerisinde bulunabilir misin
cloud 3 kullandım kısa bi süre iade ettim, deri olmasından ötürü çok terletiyordu beni, film dizi ve müziklerde bence yetersiz kalıyordu ve bence sesi ortalamaydı. daha fazlası kulağa zarar verir sonuçta iyi bişey fazla ses çıkmaması.

daha önce corsair void elite wirelles kullandım 2 yıl boyunca tek sorun bile çıkarmadı ama tek sıkıntısı dip ses vardı onuda yazılımla çözmüşlerdi, ek olarak stok sesleri bence iyi değil o yüzden eq ayarı şart.
şimdiki hedefim corsair hs80max almak. bayılıyorum bu kulaklığa mikrofonu acayip hoşuma gidiyor, ses kalitesi çok hoşuma gidiyor. alacağım inşallah

aktif olarak nova 1 kullanıyorum ve gerçekten gamepowerın kulaklığı bile daha rahat 💀
hayatımda iyi bi firmadan bu kadar dandik bi kulaklık alabileceğim aklıma gelmezdi

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
cloud 3 kullandım kısa bi süre iade ettim, deri olmasından ötürü çok terletiyordu beni, film dizi ve müziklerde bence yetersiz kalıyordu ve bence sesi ortalamaydı. daha fazlası kulağa zarar verir sonuçta iyi bişey fazla ses çıkmaması.

daha önce corsair void elite wirelles kullandım 2 yıl boyunca tek sorun bile çıkarmadı ama tek sıkıntısı dip ses vardı onuda yazılımla çözmüşlerdi, ek olarak stok sesleri bence iyi değil o yüzden eq ayarı şart.
şimdiki hedefim corsair hs80max almak. bayılıyorum bu kulaklığa mikrofonu acayip hoşuma gidiyor, ses kalitesi çok hoşuma gidiyor. alacağım inşallah

aktif olarak nova 1 kullanıyorum ve gerçekten gamepowerın kulaklığı bile daha rahat 💀
hayatımda iyi bi firmadan bu kadar dandik bi kulaklık alabileceğim aklıma gelmezdi
Nasil bir kulaklik corsair hs80max önerilerin arasında mi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Nasil bir kulaklik corsair hs80max önerilerin arasında mi
şahsen öneririm ama yinede etrafında mediamarkt gibi mağazalar varsa gidip deneyimlemen daha doğru olur ben ordan deneyimleyip edindim bu bilgileri.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
şahsen öneririm ama yinede etrafında mediamarkt gibi mağazalar varsa gidip deneyimlemen daha doğru olur ben ordan deneyimleyip edindim bu bilgileri.
6k fiyatı var fiyatı da bayağı varmış bi araştırmak lazım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
6k fiyatı var fiyatı da bayağı varmış bi araştırmak lazım
indirimle 5 e düşüyor o zaman almak lazım ama dediğin gibi çok pahalı bencede. yd fiyatı 180€ :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,759
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom