Aula f87 pro vs Aula F75

Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 1-2 gün içerisinde klavye alacağım. Dikkat ettiğim özellikler %75 veya TKL olması.Hem kablolu hem kablosuz bağlantı sunabilmesi ve bütçemde yaklaşık 2k-2.5k civarı.(kozmetik olarak da sistemimle uyumlu görünmesi tercihim beyaz-açık mavi-lila gibi pastel tonlar)Bu özelliklere uygun olarak 2 klavye arasında kaldım.

İlk klavye: Aula f87 pro

İkinci klavye: Aula f75

Fiyat olarak zaten birbirlerine oldukça yakınlar ek olarak kupon vs de uygulayacağım. Yazılımsal olarak hangisi daha iyidir veya kronik sıkıntı olarak hangisi daha temizdir. Aula f75 bakımından birçok yorum var fakat Aula f87 pro tarafında çok yorum bulamadım. Onun dışında bu fiyata şu marka şu modeli alman daha iyi olur gibi tavsiyelerinizede açığım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

ben hem daha ucuz olduğu için hemde türkçe q olduğu için 87 pro yu sipariş vermeyi düşünüyorum f87pro f99 un kopyası dene bilir gayet iyi.
f75 taki ses butonu senin için önemli değilse f87 pro al

Son düzenleme:
ben hem daha ucuz olduğu için hemde türkçe q olduğu için 2 gün önce 87 pro yu sipariş verdim f87pro f99 un kopyası dene bilir gayet iyi.
f75 taki ses butonu senin için önemli değilse f87 pro al
Bugün fiyatı 100tl daha arttı fakat hala dediğiniz gibi daha uygun. Sanırım %80 ihtimalle f87 pro tercih edeceğim gibi görünüyor. Teşekkürler yanıt için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,861
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri