alzenalvida
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Yaklaşık 1-2 gün içerisinde klavye alacağım. Dikkat ettiğim özellikler %75 veya TKL olması.Hem kablolu hem kablosuz bağlantı sunabilmesi ve bütçemde yaklaşık 2k-2.5k civarı.(kozmetik olarak da sistemimle uyumlu görünmesi tercihim beyaz-açık mavi-lila gibi pastel tonlar)Bu özelliklere uygun olarak 2 klavye arasında kaldım.
İlk klavye: Aula f87 pro
www.n11.com
İkinci klavye: Aula f75
Fiyat olarak zaten birbirlerine oldukça yakınlar ek olarak kupon vs de uygulayacağım. Yazılımsal olarak hangisi daha iyidir veya kronik sıkıntı olarak hangisi daha temizdir. Aula f75 bakımından birçok yorum var fakat Aula f87 pro tarafında çok yorum bulamadım. Onun dışında bu fiyata şu marka şu modeli alman daha iyi olur gibi tavsiyelerinizede açığım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İlk klavye: Aula f87 pro
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
İkinci klavye: Aula f75
Aula F75 Mekanik RGB TKL Nimbus V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Mekanik RGB TKL Nimbus V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Fiyat olarak zaten birbirlerine oldukça yakınlar ek olarak kupon vs de uygulayacağım. Yazılımsal olarak hangisi daha iyidir veya kronik sıkıntı olarak hangisi daha temizdir. Aula f75 bakımından birçok yorum var fakat Aula f87 pro tarafında çok yorum bulamadım. Onun dışında bu fiyata şu marka şu modeli alman daha iyi olur gibi tavsiyelerinizede açığım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.