Neler Yeni

Yardım AutoCad İçin Laptop önerisi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan aktaş
Arkadaşlar hem oyun hemde Autocad de çizim yapabilmek için 6-7 bin tl yi geçmeyecek laptop lazım şuanda aklımda
Acer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H modelli laptop var fakat AutoCad gibi programlarda render almalarda falan zorluk veya sıkıntı yaşar mıyım bilemedim
Önerilere açığım önerebileceğiniz laptop modelleri varsa yazarsanız sevinirim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar hem oyun hemde Autocad de çizim yapabilmek için 6-7 bin TL yi geçmeyecek laptop lazım şuanda aklımda
Acer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H modelli laptop var fakat AutoCad gibi programlarda render almalarda falan zorluk veya sıkıntı yaşar mıyım bilemedim
Önerilere açığım önerebileceğiniz laptop modelleri varsa yazarsanız sevinirim.
Hocam bende bakiyordum laptoplara üniversitede iç mimarlık için izledigim videolarda Render için (Auto-cad) i neredeyse tum pcler kaldirir fakat iş render a gelince tavsiye edilen işlemci i 7 laptoplarda ekran karti o kadar önemli değil işlemci daha önemlidir siz işlemcisi güçlü laptoplara bakabilirsiniz monster ın 10. Nesil intel işlemcili laptopları güzele benziyor bende onlardan alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında hocam eğer sizde üniye geçecekseniz bence hemen almayın laptopları çünkü ryzen 7 laptoplar yayginlaşacak zaten ilk sene pc den çizim yapilmiyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bakiyordum laptoplara üniversitede iç mimarlık için izledigim videolarda Render için (Auto-cad) i neredeyse tum pcler kaldirir fakat iş render a gelince tavsiye edilen işlemci i 7 laptoplarda ekran karti o kadar önemli değil işlemci daha önemlidir siz işlemcisi güçlü laptoplara bakabilirsiniz monster ın 10. Nesil intel işlemcili laptopları güzele benziyor bende onlardan alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında hocam eğer sizde üniye geçecekseniz bence hemen almayın laptopları çünkü ryzen 7 laptoplar yayginlaşacak zaten ilk sene PC den çizim yapilmiyor diye biliyorum
Sadece üni için değil dediğim gibi bilgisayarla vakit geçiren bir insanım ve şuan elimin altındaki 5 senelik laptop her ihtiyacımı karşılamıyor hazır ünide işin içine girdiğinden dedim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sadece üni için değil dediğim gibi bilgisayarla vakit geçiren bir insanım ve şuan elimin altındaki 5 senelik laptop her ihtiyacımı karşılamıyor hazır ünide işin içine girdiğinden dedim
Zaten monster lar oyun için üretilen laptoplar merak etme seni oyun oynarken üzecek laptoplar değiller 8gb modelini alırsın sonra aynı marka model ramden bir8gb daha alırsın sana oyunda oynatir render da aldırır

Top Bottom