Neler Yeni

Yardım Autocad-Solidworks programları için notebook önerisi istiyorum

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Bütçe
27000
bütçe maksimum 27k
Huawei d16 i7 12.nesil Intel Xe ekran kartlı, 16gb ramlı laptopu tercih etmek istiyorum ancak çoğu kişi sıkıntı çıkarmaz bu uygulamalarda diyor kullananlardan da gördüğüm kadarıyla çalıştııryor sıkıntısız diyorlar.
Bilgisayarcım ve Huawei desteğiyle görüştüm, huawei desteği performans vermez diyor, bilgisayarcım da ekran kartlı bak diyor.
önerileriniz bekliyorum, oyun oynamam sanırım, şarjı benim için çok önemli, dışarda vs. prizsiz kullanmak için.

YazılımKafa

80+ Silver
bütçe maksimum 27k
Huawei d16 i7 12.nesil Intel Xe ekran kartlı, 16gb ramlı laptopu tercih etmek istiyorum ancak çoğu kişi sıkıntı çıkarmaz bu uygulamalarda diyor kullananlardan da gördüğüm kadarıyla çalıştııryor sıkıntısız diyorlar.
Bilgisayarcım ve Huawei desteğiyle görüştüm, huawei desteği performans vermez diyor, bilgisayarcım da ekran kartlı bak diyor.
önerileriniz bekliyorum, oyun oynamam sanırım, şarjı benim için çok önemli, dışarda vs. prizsiz kullanmak için.
O uygulamalarda özellikle 3d çizimlerde harici ekran kartı olması senin için daha iyi olur

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
ya bunun hakkında hiç bir inceleme yok, beyaz olması da güzel, incelemesini gördünüz mü hiç? veya şarjı vs. ne kadar gider bilginiz var mı? var ise bunu almayı düşünüyorum
RTX 4050 ile RTX 3050'nin arasında uçurum performans farkı var.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 4050 ile RTX 3050'nin arasında uçurum performans farkı var.
Onu sormadım ki veya niye dediğinizi anlamadım. Ben endüstri mühendisliği okucam autocad ve solidworks için notebook arıyorum işte 20-26k arası bütçede

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Onu sormadım ki veya niye dediğinizi anlamadım. Ben endüstri mühendisliği okucam autocad ve solidworks için notebook arıyorum işte 20-26k arası bütçede
O HP yerine Acer'i almanız için dedim. Çünkü GPU farkı ciddi. Onun haricinde tabii o HP daha iyi (RAM, SoC açısından).

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
O HP yerine Acer'i almanız için dedim. Çünkü GPU farkı ciddi. Onun haricinde tabii o HP daha iyi (RAM, SoC açısından).
4k kadar fark var ama 3050 hayli hayli rahat çalıştırmaz mı bu programları

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Top Bottom