Neler Yeni

Öneri Avatar İzlemeden Avatar 2 İzlenir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Avatar daha önce hiç izlemedim. Çarşamba veya Pazartesi günü kardeşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Avatar 2'ye gideceksek Avatar izlemek zorunda mıyız? Avatar izlemezsek anlar mıyız 2'yi?

BabaVoss7

80+ Silver
Bence anlamazsın zevk alırsın ama devam filmi sonuçta. Karakterler filan çok açıklamıyo ilk filmi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Devamlılık konusu var, karakterler olaylar vs ilk filmin devamı. Öte yandan film (bence) kurgu olarak çok kötü olduğu için beğenenler anca görsel olarak veya bazı sahneler olarak beğeniyorlar. Bu olay kim, bu adam kim diye merak edersiniz ama bilmeseniz de çok bir şey kaybetmezsiniz bence. Vaktiniz varsa izleyin, yoksa izlemeyebilirsiniz de.

• Beğen

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Avatar izlenmez bence genel olarak. Kaliteli bir yapım olduğunu düşünmüyorum. Avatar the Last Airbender ı izle çok daha iyi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Ahmet Sevinç
Avatar daha önce hiç izlemedim. Çarşamba veya Pazartesi günü kardeşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Avatar 2'ye gideceksek Avatar izlemek zorunda mıyız? Avatar izlemezsek anlar mıyız 2'yi?
Bence izle çünkü ilk filmden bazı temel şeyler bağlı üstelik güzel film izle

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sonuç olarak Avatar İzlemeden Avatar 2 izlemiyorum. Teşekkür ederim

İzlenmez

• Beğen

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Avatar izlenmez bence genel olarak. Kaliteli bir yapım olduğunu düşünmüyorum. Avatar the Last Airbender ı izle çok daha iyi.
Görmemiş olayım. Hayatımda izlediğim en iyi film serisi diyebilirim 2 film için

• Beğen

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Berk
Kanka çarşamba perşembe günü filme gitmeyi düşünüyorsun demekki ilgini çekmiş ben anlamıyorum hiç mi merak edip ilk filmi internetten izlemek aklıma gelmiyor. Madem gelmiyor ya filme gitme yada bunun konusunu açma, çok saçma biz ne diyelim ki sana izle veya izleme ne fikir verecek. Yok filmi korsan(ilk film için) izlemem diyorsan, bunu legal bir şekilde izleyeceğin bir çok yer var en basit örneği google filmlerde aylık 4₺ kiralıyorsun

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kanka çarşamba perşembe günü filme gitmeyi düşünüyorsun demekki ilgini çekmiş ben anlamıyorum hiç mi merak edip ilk filmi internetten izlemek aklıma gelmiyor. Madem gelmiyor ya filme gitme yada bunun konusunu açma, çok saçma biz ne diyelim ki sana izle veya izleme ne fikir verecek. Yok filmi korsan(ilk film için) izlemem diyorsan, bunu legal bir şekilde izleyeceğin bir çok yer var en basit örneği google filmlerde aylık 4₺ kiralıyorsun
Ben aslında İllegal Hayatlar'a gitmeyi düşünüyordum ama kardeşimin yalı yetmiyor +16 o. O da Avatar 2'ye bi bak dedi. Kendisi izlemiş ben izlemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,606
Üyeler
161,724
Son üye
Anonim_gamer7
Top Bottom