Neler Yeni

Ayağımın küçük olması oynayışımı etkiler mi?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
Arkadaşlar selam benim ayağım biraz küçük bu futbol oynayışımı şut çekmemi vs. etkiler mi?

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Arkadaşlar selam benim ayağım biraz küçük bu futbol oynayışımı şut çekmemi vs. etkiler mi?
Etkilemez denirse yalan olur, oynayışına göre değişir kankam. ( futbol hakkında 0 bilgi sahibiyim, benimkinin büyük olması bi işime yaramard (45nımara) )

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
kaç numara giyiyorsun

Rulep

80+ Gold

ilkaybaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İlkay Baki Bayram
Merhaba,

Ayak büyüklüğü, futbol oynama yeteneğinizi doğrudan etkilemez. Futbol oynarken en önemli faktörlerden biri teknik becerilerdir. Ayak büyüklüğü, doğru teknikleri öğrenmek, topa doğru şekilde vurmak, dengeyi sağlamak ve hareket kabiliyetinizi kullanmak için önemli değildir. Elbette, ayak numaranızın ne kadar küçük olduğu, ayakkabıların size uygun olup olmadığı konusunda bir etkisi olabilir. Ayaklarınızın rahat hissettiği, doğru şekilde desteklendiği ve hareket etmekte özgür olduğunuz bir ayakkabı seçmek önemlidir. Ayrıca, uygun eğitim, pratik ve oyun deneyimi de futbol becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Önemli olan, yeteneklerinizi doğru çalışma ve pratikle ilerletmek ve oyun zevkini çıkarmaktır. Başarılar dilerim.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Merhaba,

Ayak büyüklüğü, futbol oynama yeteneğinizi doğrudan etkilemez. Futbol oynarken en önemli faktörlerden biri teknik becerilerdir. Ayak büyüklüğü, doğru teknikleri öğrenmek, topa doğru şekilde vurmak, dengeyi sağlamak ve hareket kabiliyetinizi kullanmak için önemli değildir. Elbette, ayak numaranızın ne kadar küçük olduğu, ayakkabıların size uygun olup olmadığı konusunda bir etkisi olabilir. Ayaklarınızın rahat hissettiği, doğru şekilde desteklendiği ve hareket etmekte özgür olduğunuz bir ayakkabı seçmek önemlidir. Ayrıca, uygun eğitim, pratik ve oyun deneyimi de futbol becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Önemli olan, yeteneklerinizi doğru çalışma ve pratikle ilerletmek ve oyun zevkini çıkarmaktır. Başarılar dilerim.
Top kontrolü için büyük olması daha iyi değil mi sonucda topu kontrol edebileceği alan büyük

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
Merhaba,

teşekkürler iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etkilemez hocam fiziksel ve zihinsel güç etkiler
evet güç konusunda ayağım biraz zayıf o yüzden de çok etkiliyor

boy kaç

etkisi olur ama uzar yani büyüme çağındasın boy genetikte ayak uzaması neye bağlı bilmiyorum messi 1.70 44 giyiyor boyu 1.80 olanların çoğu 42-43 giyiyordur
teşekkürler iyi günler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
teşekkürler iyi günler

evet güç konusunda ayağım biraz zayıf o yüzden de çok etkiliyor

teşekkürler iyi günler

Hocam kendinizi geliştirmeye çalışın ekstra antrenmana çıkın kondisyon ve güç antrenmanı yapın eğer top ayağınıza hakimse ve fiziksel olarak boyunuz ve kilonuz gelişmiyorsa yine de iyi işler çıkartabilirsiniz tanıdığım böyle biri var topu ayağına aldığında güzel işler çıkartıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
boy kaç

etkisi olur ama uzar yani büyüme çağındasın boy genetikte ayak uzaması neye bağlı bilmiyorum messi 1.70 44 giyiyor boyu 1.80 olanların çoğu 42-43 giyiyordur
kanka boy 1.80 44.5 45 arası giyiyorum sülalede benim haricimde 45 giyen 1 kişi vardı

Top Bottom