Etkilemez denirse yalan olur, oynayışına göre değişir kankam. ( futbol hakkında 0 bilgi sahibiyim, benimkinin büyük olması bi işime yaramard (45nımara) )Arkadaşlar selam benim ayağım biraz küçük bu futbol oynayışımı şut çekmemi vs. etkiler mi?
yok kankamFotoğraf var mı? (!)
tamam reis eyvallahEtkilemez denirse yalan olur, oynayışına göre değişir kankam. ( futbol hakkında 0 bilgi sahibiyim, benimkinin büyük olması bi işime yaramard (45nımara) )
boy kaç37 14 yaşındayım ideal mi sizce?
etkisi olur ama uzar yani büyüme çağındasın boy genetikte ayak uzaması neye bağlı bilmiyorum messi 1.70 44 giyiyor boyu 1.80 olanların çoğu 42-43 giyiyordur37 14 yaşındayım ideal mi sizce?
Top kontrolü için büyük olması daha iyi değil mi sonucda topu kontrol edebileceği alan büyükMerhaba,
Ayak büyüklüğü, futbol oynama yeteneğinizi doğrudan etkilemez. Futbol oynarken en önemli faktörlerden biri teknik becerilerdir. Ayak büyüklüğü, doğru teknikleri öğrenmek, topa doğru şekilde vurmak, dengeyi sağlamak ve hareket kabiliyetinizi kullanmak için önemli değildir. Elbette, ayak numaranızın ne kadar küçük olduğu, ayakkabıların size uygun olup olmadığı konusunda bir etkisi olabilir. Ayaklarınızın rahat hissettiği, doğru şekilde desteklendiği ve hareket etmekte özgür olduğunuz bir ayakkabı seçmek önemlidir. Ayrıca, uygun eğitim, pratik ve oyun deneyimi de futbol becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Önemli olan, yeteneklerinizi doğru çalışma ve pratikle ilerletmek ve oyun zevkini çıkarmaktır. Başarılar dilerim.
Arkadaşlar selam benim ayağım biraz küçük bu futbol oynayışımı şut çekmemi vs. etkiler mi?
teşekkürler iyi günlerMerhaba,
Ayak büyüklüğü, futbol oynama yeteneğinizi doğrudan etkilemez. Futbol oynarken en önemli faktörlerden biri teknik becerilerdir. Ayak büyüklüğü, doğru teknikleri öğrenmek, topa doğru şekilde vurmak, dengeyi sağlamak ve hareket kabiliyetinizi kullanmak için önemli değildir. Elbette, ayak numaranızın ne kadar küçük olduğu, ayakkabıların size uygun olup olmadığı konusunda bir etkisi olabilir. Ayaklarınızın rahat hissettiği, doğru şekilde desteklendiği ve hareket etmekte özgür olduğunuz bir ayakkabı seçmek önemlidir. Ayrıca, uygun eğitim, pratik ve oyun deneyimi de futbol becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Önemli olan, yeteneklerinizi doğru çalışma ve pratikle ilerletmek ve oyun zevkini çıkarmaktır. Başarılar dilerim.
evet güç konusunda ayağım biraz zayıf o yüzden de çok etkiliyorEtkilemez hocam fiziksel ve zihinsel güç etkiler
teşekkürler iyi günlerboy kaç
Mesaj otomatik birleştirildi:
etkisi olur ama uzar yani büyüme çağındasın boy genetikte ayak uzaması neye bağlı bilmiyorum messi 1.70 44 giyiyor boyu 1.80 olanların çoğu 42-43 giyiyordur
teşekkürler iyi günler
evet güç konusunda ayağım biraz zayıf o yüzden de çok etkiliyor
teşekkürler iyi günler
kanka boy 1.80 44.5 45 arası giyiyorum sülalede benim haricimde 45 giyen 1 kişi vardıboy kaç
etkisi olur ama uzar yani büyüme çağındasın boy genetikte ayak uzaması neye bağlı bilmiyorum messi 1.70 44 giyiyor boyu 1.80 olanların çoğu 42-43 giyiyordur