Neler Yeni

Öneri Aynı anda dizi/film/video izleme -Birlikteizle

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Birlikte izle için efsane bi çözüm var. Ben en başta şöyle düşünmüştüm; discord'da ekran paylaşımı yaparak konuşup dizi izlemek gibi. Ama sonra baktım görüntü donabiliyor kalite gidebiliyor, bide 60 fps ya da 1080p yapmak için nitro gerekiyor. Ben de araştırdım google'da bulamadım, arkadaşım baktı buldu. SyncWatch diye bir google eklentisi ekliyorsun bunu için google'a Sync Watch yaz ilk çıkana tıkla. Chrome ekleye bas sonra sekmeyi kapatabilirsin. Bir siteye tıkladın bir diziye reklamları geçtin sonra durdur tabii o sırada arkadaşınla herhangi bir sesli uygulamadan konuşuyorsunuz biz discord'dan yapıyoruz, neyse devam edelim durdurduk. Sonra bu dizinin olduğu sekmede sağ üstte eklenti işareti var, tıklayın. Sonra Sync Watch'ın üstüne tıklayın, sonra gelen ekrandan adınızı yazın; bide oda adı yazın misal benim adım ali nickimi ali98 koydum oda adını ali ve furkan yaptım diğer konuştuğum arkadaşımda kendi bilgisayarında sağ üstte uzantı yerine basıcak syncwatch a tıklayacak. Kendi nickini ve alinin oluşturduğu oda adını aynen yazıcak, iki kişiden biri videoyu paylaş diyecek; diğeri videoyu paylaştıktan sonra paylaşın altındaki linke tıklayacaklar, reklamları geçicek ve böylelikle bi yandan discord'dan konuşurken bir yandan aynı diziyi/youtube videosunu her türlü şeyi aynı dk'da izleyip ikinizde ister ileri sarabilecek ister durdurabileceksiniz. Harika bi teknoloji tam vakit geçirmelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayıp bulamayanlara selam olsun inşallah arattıklarında bulurlar. :)

Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bu konuya neden kimse bir şey yazmamış ?

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Keşke 11 satır yazı yazıp tek bir noktalama işareti kullansaydın. Gözlerim kanamazdı okurken. :(

kapatabilirsin. bi siteye

Bir tane varmış, özür diliyorum.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki bundan kim faydalanacak

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Bu yüzden eğitim sisteminde 12 yıl boyunca noktalama işaretleri işleniyor. Ama sonuç...

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığım yazım ve noktalama hatalarından dolayı özür dilerim. Gözlerininze bunu yapmak istemezdim. Böyle bir özeliği bulunca heyecandan başkası da faydalansın istedim kusura bakmayın. O gözleriniz nice Rtx'ler görsün inşallah.

Peki bundan kim faydalanacak
İhtiyacı olanlar

hocam netflix party var watch2gether var
Netflix ücretli, başka sitelere baktık bulamadık. Watch2gether ise dizi sitesinden izlenip aynı anda izleme seçeneği yoktu sanırım, bu Google eklentisini çok beğendim. Ben konuyu biraz uzattım ama basit ve güzel, görüntü kalitesini de pek etkilemiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,863
Üyeler
168,045
Son üye
akif1844
Top Bottom