Neler Yeni

Aynı evde 2 tane internet olur mu?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar selamlar şuanda ttnet kullanıyorum ve mileniceoma geçmek istiyorum ancak ttnet taahhütüm hala bitmedi ve gerçekten iğrenç bi internet verdiklerini net bi şekilde söyleyebilirim. Normalde 25 megabit vermeleri gerekirken 13-14 hatta bazen 3-4 hatta ve hatta bazen 0.30 megabit gibi saçma sapan rakamlarda internet veriyolar. Müşteri hizmetlerini arıyorum birkaç gün içinde çözüyorlar falan sonra sonra yine aynı muhabbet şimdi sadede gelirsek taahhütüm bitmeden aynı evde hem ttnet hem milenicom kullanmam mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl oluyor bilen birileri yardımcı olabilir mi lütfen

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
İstediğin internet sağlayıcısını arayıp internet bağlatmak istediğini söylersen yardımcı olurlar. Ekstra bir işlem yapman gerekmiyor. Halihazırda kendim hem Türk Telekom hem de Superonline kullanıyorum. Superonline'ı sonradan bağlattım. Geldiler 15 dk kablolama işlemi yapıp hazır hale getirdiler ve gittiler. Ekstra bir şey de istemediler.

requim

80+
Arkadaşlar selamlar şuanda ttnet kullanıyorum ve mileniceoma geçmek istiyorum ancak ttnet taahhütüm hala bitmedi ve gerçekten iğrenç bi internet verdiklerini net bi şekilde söyleyebilirim. Normalde 25 megabit vermeleri gerekirken 13-14 hatta bazen 3-4 hatta ve hatta bazen 0.30 megabit gibi saçma sapan rakamlarda internet veriyolar. Müşteri hizmetlerini arıyorum birkaç gün içinde çözüyorlar falan sonra sonra yine aynı muhabbet şimdi sadede gelirsek taahhütüm bitmeden aynı evde hem ttnet hem milenicom kullanmam mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl oluyor bilen birileri yardımcı olabilir mi lütfen
kanka internet bağlatmakla hiç uğraşma direkt şikayette bulun söylediklerinin altını veriyorlar de şikayeti çekmen için yükseltirler iyi biliyorum ttneti :D

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka internet bağlatmakla hiç uğraşma direkt şikayette bulun söylediklerinin altını veriyorlar de şikayeti çekmen için yükseltirler iyi biliyorum ttneti :D
Biraz önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini sorunu çözücez en kısa zamanda dediler bakalım bekliyorum. Milenicoma hertürlü geçmek istiyorum taahhüt yok bi şey yok misler misi. Bu mesajı yazmak için bile 40 takla attım resmen 0.60 megabit falan veriyolar şuanda.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Mümkün ekstra kablo çekiliyor diye biliyorum ama millenicom eve ekstra kablo çekmek için paraya isteyebilir

requim

80+
Biraz önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini sorunu çözücez en kısa zamanda dediler bakalım bekliyorum. Milenicoma hertürlü geçmek istiyorum taahhüt yok bi şey yok misler misi. Bu mesajı yazmak için bile 40 takla attım resmen 0.60 megabit falan veriyolar şuanda.
kanka bak sana şöyle diyim, sen lokantadan çorba içiyorsun, içinden kıl çıktı gidiyorsun loktanta sahibine diyorsun kıl çıktı lokanta sahibi senden düşmüştür diyor sen benden düşmedi diyorsun adam ısrar ediyor senden düşmüştür diye, sende gidip şikayetini yetkili kurumlara belirtiyorsun lokanta sahibi o şikayeti görüp çorbanı değişiyor. anladın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereye şikayet ediyoruz
mahkemeye falan verebilirsin kanıtını sunup

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,031
İsim
yusuf ecer
%99 ihtimalle olmuyor çok öncesinde 3farklı hat kullanıyordum ama yakın zamanda 2 ayri iss bağlatmak istediğimde tek port kullanabilirsiniz sadece denmişti

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
@mertkuskapan'da var mesela ama şimdi yani sana yapmaları zor bir şey senin uğraşman gerekir, sen gidipte bir ev için 2 tane port kullanırsan yani olmaz.

oguz13

80+ Bronze
Olur ancak dairede 2 tane telefon hattı olması gerekir. İki hatta
ayrı internet hattı bağlatabilirsin.

mertkuskapan

Software Developer
Yönetici
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Mert Kuşkapan
Instagram
mertkuskapan
Twitter
mertkuskapan
Facebook
helpmert
binanın ankastre kutusundan dairene 2. bir telefon kablosu getirmen gerekir ya da bir cat6 kablo çek. Tek bir cat6 içerisinde 8 adet ince kablo vardır. Bunlardan 4 tanesini kullanacaksın ve diğer 4 tanesi yedek olarak durur. Cat6 kablonun mavi - mavi beyazı hat1 olsun. Yeşil - yeşil beyazı hat2 olsun. Dairedeki uçlarına rj11 soket çakıp ayrı modemlere girmen ve pppoe sonlandırman gerekiyor. Telekom ekibi portu bina ankastresine kadar ulaştırır. Fiberde bu durum tek kıl fiberde ONT değişecek yapılabiliyor. 4 portlu ONT takıyorlar.

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Hocam ara müşteri hizmetlerini yetkili birine bağlanmak iste, bıktım sizden sürekli yavaş internet veriyorsunuz sürekli sizinle uğraşmak zorunda değilim ya internetimi tamamen düzeltin ya da ceza ödetmeden taahhütü sonlandırın aksi takdirde THH'ne başvurmaktan çekinmeyeceğim de. Bir arkadaşım için araştırmıştım onun da interneti kesiliyordu sürekli, Kesintisiz internet vaadiyle sattıkları internet kesildiği için kesinlikle THH davasını kazanacağını söylüyordu bilirkişi.

Top Bottom