Asus Tuf Gaming B450 Plus anakartım var. 4 ram slotu mevcut.
Sadece bir adet ram takılı o da
Sadece bir adet ram takılı o da
Bugün iki tane satın alıp dediğin şekilde takarak kullanacağım. Teşekkür ederim.1 ve 3. slota 8 gb rami 2. slota 16 gb rami tak sorun yaşamazsın
Takmadan önce ,xmp yi default ayara al sonra hepsini taktıktan sonra pc yinee default ayarda açılsın, daha sonra yeniden başlatıp tekrar biosa grip xmp yi aktif edebilirsinBugün iki tane satın alıp dediğin şekilde takarak kullanacağım. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Takmadan önce ,xmp yi default ayara al sonra hepsini taktıktan sonra pc yinee default ayarda açılsın, daha sonra yeniden başlatıp tekrar biosa grip xmp yi aktif edebilirsin
Hocam 2 tane 8 lik ram aldım dediğiniz gibi 16 olanı 2.slota 8 olanları 1. Ve 3. Slotlara taktım. Tabi takmadan önce xmp yi default yapmıştım. Sistemi açtım açıldı windows sorunsuz sonra kapattım ve bios girerek xmp açtım ancak açtıktan sonra kasa peş peşe elektrik gidiyormuş gibi 3, 4 defa kapandı sonra açıldığında böyle bir hata verdi. F1 dediğimde bios a aktarıyor ve biostan çıkınca yine fotodaki ekran geliyorTakmadan önce ,xmp yi default ayara al sonra hepsini taktıktan sonra pc yinee default ayarda açılsın, daha sonra yeniden başlatıp tekrar biosa grip xmp yi aktif edebilirsin