100 daha verip corsair almak iyi ozaman öyle mi? şu klasik https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl16-cmk16gx4m2d3000c16-fiyati,388751878.html rami alacağım sanırım yeni sistem toplarken. varmı daha iyi öneriniz?Çipleri farkı. Kalite farkı var.
100tl daha ucuz attığım ramlerden neden onu tercih ederdiniz?Ben olsam crucial ballistix alırım.
Bence daha kaliteliler.100tl daha ucuz attığım ramlerden neden onu tercih ederdiniz?
genel degıl ama bazı sırketler basırısından dolayı guvenılırlıgınden dolayı urunlerı muadıllerıne gore pahalı satarlar ya da bır tık daha ıyı yaparak pahalı satarlar. bazı fırmalar da pıyasaya yenı gırdıgı ıcın karı dıger fırmalara gore azaltarak tanınmak guvenılmek ısterler. tıcaret ıste bahsettıgım olay sadece ramle ılgılı degıl genel.100tl daha ucuz attığım ramlerden neden onu tercih ederdiniz?
10100-f ve b460m pro anarkart rx570 üçlüsüne ballistix mi gider ozamanBence daha kaliteliler.
Gider ama o ekran kartı olmamış dostum ya.10100-f ve b460m pro anarkart rx570 üçlüsüne ballistix mi gider ozaman
kart şuan elimde var, sistemim fx8320 ve msi gaming 970 anakart alev gibi yanıyor belirttiğim sisteme kart kalarak upgrade edeceğimGider ama o ekran kartı olmamış dostum ya.
Marka farkı var bazı markalar daha kaliteli bazıları daha kötü kalite falan olarak her urun aynı fiyat olmazBunu merak ediyorum atıyorum corsair 2x8 650tl crucial'ınki 595tl neden bu fiyat farkı var ikiside 3000mhz