Neler Yeni

Yardım Aynı Sisteme sahip kişilerden çok daha düşük FPS alıyorum

Paramount

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Simatkot
Arkadaşlar selam sistem şu:
gtx.png

Bu sisteme sahip insanlar Forza Horizon 4'te en yüksek ayarlarda %95 gpu kullanımıyla 90-100 FPS alıyor. Benim sistemde ise %60-70 gpu kullanımı oluyor ve 60-70 fps anca alıyorum. Ekran kartı driverını güncelledim. Bilgisayarı tarattım ettim ama FPS yükselmiyor. Ayarlardan fps limitini de kaldırdım yarışlarda 60 fps'lere kadar düşüyor ne yapacağımı şaşırdım artık.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Alıntıyı görüntüle

Bu sisteme sahip insanlar Forza Horizon 4'te en yüksek ayarlarda %95 gpu kullanımıyla 90-100 FPS alıyor. Benim sistemde ise %60-70 gpu kullanımı oluyor ve 60-70 fps anca alıyorum. Ekran kartı driverını güncelledim. Bilgisayarı tarattım ettim ama FPS yükselmiyor. Ayarlardan fps limitini de kaldırdım yarışlarda 60 fps'lere kadar düşüyor ne yapacağımı şaşırdım artık.
PSU ramler vs. ne?

whiterose

80+ Bronze
FH4 için 8gb ram yetersiz.

Paramount

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Simatkot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka testlerde ise En yüksek ayarlarda 9 GB RAM kullanımları görülüyor. RAM yetersiz geliyor muhtemelen. Oyun içinde ram kullanımı ne kadar? Büyük ihtimal kısıtlanıyor.

Benim de aklıma o durum geliyor açıkçası fakat afterburner yazılımı Forza Horizon'da çalışmıyor başka nasıl tespit edebilirim? Ekran kartında bir darboğaz söz konusu gibi RAM'de darboğaz yapıyor mu_?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

1-psu olabilşr emin değilim
2-adamın ramı kaç mhz çalışıyor ve cl değeri ne
3-işlemcisi oc li mi
4*işlemci iyi soğutuluyor mu
5-ekran kartı oc varmı
6-ekran kartı sıcaklığı ne
7-ramleri dual chanel mi single mi
9-ısı durumları
bunlar hep etkiler

Paramount

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Simatkot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-psu olabilşr emin değilim
2-adamın ramı kaç mhz çalışıyor ve cl değeri ne
3-işlemcisi oc li mi
4*işlemci iyi soğutuluyor mu
5-ekran kartı oc varmı
6-ekran kartı sıcaklığı ne
7-ramleri dual chanel mi single mi
9-ısı durumları
bunlar hep etkiler
PSU kaynaklı bir durum olsa diğer oyunlarda da mutlaka sıkıntı yaratır. Adamda tek kanal 3000 mhz ram var. İşlemci ve ekran kartı arasında bir darboğaz durumu yok.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Benim de aklıma o durum geliyor açıkçası fakat afterburner yazılımı Forza Horizon'da çalışmıyor başka nasıl tespit edebilirim? Ekran kartında bir darboğaz söz konusu gibi RAM'de darboğaz yapıyor mu_?
FPS Monitör olabilir. Bir de darboğaz olması için ekran kartı kullanımı düşük, işlemci kullanımının yüksek olması lazım. RAM'de kısıtlanabileceğinden darboğaza benzer bir şey olabilir evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,808
Üyeler
167,002
Son üye
KaganFidan
Top Bottom