Arkadaşlar iki gündür bakıyorum da doğru düzgün mekanik klavye bulamadım size danışmak istedim ışık bakımından az ses çıkartması bakımından hangi mekanik klavyeyi bana önerirsiniz hangisi iyi uzun kullanımda sorabilir miyim?
Dostum bütce belirtmiyorsun ama öneri istiyorsun bütcen nedir? Yoksa gidip Apex7,Apex PRO ya da K70 RGB MK.2 derim.Arkadaşlar iki gündür bakıyorum da doğru düzgün mekanik klavye bulamadım size danışmak istedim ışık bakımından az ses çıkartması bakımından hangi mekanik klavyeyi bana önerirsiniz hangisi iyi uzun kullanımda sorabilir miyim?
Bütçem 300 tl ye kadarDostum bütce belirtmiyorsun ama öneri istiyorsun bütcen nedir? Yoksa gidip Apex7,Apex PRO ya da K70 MK2 RGB derim.
eğer markası iyi ise bir sıkıntı olmazArkadaşlar iki gündür bakıyorum da doğru düzgün mekanik klavye bulamadım size danışmak istedim ışık bakımından az ses çıkartması bakımından hangi mekanik klavyeyi bana önerirsiniz hangisi iyi uzun kullanımda sorabilir miyim?
GamePower Katana veya Ogre sana kalmışBütçem 300 tl ye kadar
Kardeşim kırmızı switchli herhangi bi klavyeyi alabilirsin.Arkadaşlar iki gündür bakıyorum da doğru düzgün mekanik klavye bulamadım size danışmak istedim ışık bakımından az ses çıkartması bakımından hangi mekanik klavyeyi bana önerirsiniz hangisi iyi uzun kullanımda sorabilir miyim?