Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Ayrıca o başlık ne öyle? "Ermenistan güle güle kardeşim" diye başlık mı olur?
Daha 12 mesajı var arkadaş yeni .O yüzden gündem başlığı altında. Sanırım yenisin. Bir sürüüü böyle konu var. Karşıtı değilim normal.
Bilmem . Belki destek veren ülkeler olabilirdiBAşlık önerisi ?
İsrail ile tek sıkıntımız bu değil. Biz rüyâsından vazgeçmiş, sınırları içinde gömülmeyi kabullenmiş bir millet olabiliriz fakat Yahudiler böyle değil. Hâlen Kutsal Toprakları sahip olmayı arzuluyorlar. O topraklar içerisinde, bizim topraklarımız da bulunuyor. Sen bugün; "Bizim tek sorunumuz Filistin, onu da umursamam." dersen; yarın tepene binerler. Ki; o savaş er geç kopacak!Ha bu arada Bizim israil ile tek sıkıntımız filistin.
YA Çiko korktum ya kesin biraz sert konuşursun diye
Filistin önemli ve kutsal bir yer. Önemsemediğimi nereden çıkardın ki?İsrail ile tek sıkıntımız bu değil. Biz rüyâsından vazgeçmiş, sınırları içinde gömülmeyi kabullenmiş bir millet olabiliriz fakat Yahudiler böyle değil. Hâlen Kutsal Toprakları sahip olmayı arzuluyorlar. O topraklar içerisinde, bizim topraklarımız da bulunuyor. Sen bugün; "Bizim tek sorunumuz Filistin, onu da umursamam." dersen; yarın tepene binerler. Ki; o savaş er geç kopacak!
Arkidişim. Gündem yazıyor koskocaman.Ne alaka bu gönderi şuan? Forumda savaş ile ilgili şeyler paylaşılıyor mu ki?
"İsrail ile tek sorunumuz Filistin." dersen, nasıl önemsediğin anlamını çıkarabilirim ki? "Bu sorunu da bir şekilde hallederiz yaa, halletmeliyiz." şeklinde bir anlam çıkıyor.Filistin önemli ve kutsal bir yer. Önemsemediğimi nereden çıkardın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkidişim. Gündem yazıyor koskocaman.
Hem önemediğimi çıkaramazsın hemde önemsediğimi. Belirtmedim açık olarak. Sıkıntı yok. Ama şu an savaş olsa İsrail değil ABD yener bizi"İsrail ile tek sorunumuz Filistin." dersen, nasıl önemsediğin anlamını çıkarabilirim ki? "Bu sorunu da bir şekilde hallederiz yaa, halletmeliyiz." şeklinde bir anlam çıkıyor.
İsrail İstihbarat Birimi ile MİT'in verdiği savaşı bilsek keşke. Afrika'da kapışıyoruz resmen ama halk bunlardan bî haber yaşıyor. Bizim F-35 uçaklarını, parasını verdiğimiz hâlde alamamamızın sebebidir İsrail.
Eee? O yüzden spor bölümü var, o yüzden gündem bölümü var, aynen.Arkadaşlar alooooo burası teknoloji forumu hatırlatiyim da size
İsrail'in arkasında ABD olmasa bile İsrail bizi yener emin ol.Hem önemediğimi çıkaramazsın hemde önemsediğimi. Belirtmedim açık olarak. Sıkıntı yok. Ama şu an savaş olsa İsrail değil ABD yener bizi