Azgınlık veya mastrabasyon enerjisini aktarma

Raclod

80+
Reaksiyon skoru
57
Mesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.

Mesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.
Hocam o cekis enerjisini isi enerjisine donusturerek evin 1 haftalik elektrik ihtiyacini karsilayabilirsiniz 🥰🥰🥰 (!)

Ben biriktirerek kozmik bir güce erişiyorum ve uçma, ışınlanma gibi özelliklerde kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mastrabasyon nedir hocam orayı kaçırmışım ayrıca

Ben biriktirerek kozmik bir güce erişiyorum ve uçma, ışınlanma gibi özelliklerde kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mastrabasyon nedir hocam orayı kaçırmışım ayrıca
Hocam Teknik açıdan bunu nasıl yaptığınızı anlatırsanız bilimsel mecralara aktarma konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Hocam Teknik açıdan bunu nasıl yaptığınızı anlatırsanız bilimsel mecralara aktarma konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
İşinize geldiğinde çoğu şeyi sorgulamadan kabul ettiğinizi varsayarsak bana özel bu durumu sizlerle paylaşmayı gizli kalmasını tercih edeceğimi belirtmek isterim hocam. Saygılar. Ama illa öğrenmek istiyorsanız öğretebilirim.

İşinize geldiğinde çoğu şeyi sorgulamadan kabul ettiğinizi varsayarsak bana özel bu durumu sizlerle paylaşmayı gizli kalmasını tercih edeceğimi belirtmek isterim hocam. Saygılar. Ama illa öğrenmek istiyorsanız öğretebilirim.
Öğrenmek istiyorum lütfen eğitin beni sensei.

Yaş aldıkça o enerjin kalmaz zaten 😂 spor yap sinir, stres , enerjiye birebir genelde ergenlik döneminde böyle şehvetli olunur muhtemelen yaşın genç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,712
Üyeler
185,932
Son üye
emirt123
Geri