Neler Yeni

B12 vitamini eksikliğinde saç dökülmesi

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
arkadaşlar merhaba 16 yaşıma girdim b12 eksikliğim var ve saç dökülmesi göz kararması kulak çınlaması en iyiside unutkanlık bu tarz problemlerim var ve düzenli ilaç kullansam da geçmiyor ne yapmalıyım

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melih Sağlam
Bir profesyonele danıştın mı bu konu ile alakal?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tavsiyem bir daha gidip tekrar bir tavsiye istemek olabilir. Umarım konu altında yardımcı olurlar.
ayın 20 sinde gidicem o zamana kadar buradan bir şeyler öğrenmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Teknoloji
psikiyatriden tedavi almanız lazım, ilaçlı. Normal değil bu yaşta bu kadar hastalık. Ortada büyük bir sorun olduğu belli

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psikiyatriden tedavi almanız lazım, ilaçlı. Normal değil bu yaşta bu kadar hastalık. Ortada büyük bir sorun olduğu belli
teşekkürler geçen seneden beri böyle saç dökülmesi oluyor kulağım çok gereksiz çınlıyor sürekli baş dönmesi en normal hastalığım sinüzit sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Teknoloji
teşekkürler geçen seneden beri böyle saç dökülmesi oluyor kulağım çok gereksiz çınlıyor sürekli baş dönmesi en normal hastalığım sinüzit sanırım
Rica ederim, Genel bir kontrol yaptırın derim, sadece saç dökülmesi buna bağlı olmadığı belli. Geçmiş olsun

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Rica ederim, Genel bir kontrol yaptırın derim, sadece saç dökülmesi buna bağlı olmadığı belli. Geçmiş olsun
hocam aslında yaptırmıştım kan değerlerimi ölçtüm sadece B12 için ilaç yazdılar bir kaç eksik daha varmış fakat gereksiz dediler (isimlerini hatırlamıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Teknoloji
hocam aslında yaptırmıştım kan değerlerimi ölçtüm sadece B12 için ilaç yazdılar bir kaç eksik daha varmış fakat gereksiz dediler (isimlerini hatırlamıyorum)
Kan değerlerinden standart, sprey, topik falan verirler. Saç derin kontrol edilip, saç diplerin analiz olması lazımda devlette falan yaptıysan detaylı bakmazlar

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Kan değerlerinden standart, sprey, topik falan verirler. Saç derin kontrol edilip, saç diplerin analiz olması lazımda devlette falan yaptıysan detaylı bakmazlar
dediğiniz kontrol leri yaptırmadım yaptırırsam İzmir de yaptırıcam

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
dediğiniz kontrol leri yaptırmadım yaptırırsam İzmir de yaptırıcam
sana büyük ihtimalle B12 hapı verdiler, test sonucun kritik çıktı ise B12 iğnesi olman lazım direkt. Detaylı bi test yaptırmanı tavsiye ederim o yazdıkların çok normal değil.

Top Bottom