Tüm am4 işlemcileri destekliyor.
Tüm AM4 işlemciler destekli.
Stabil kullanma açısından sormuş olabilir.Şuanda bütün am4 anakartları bütün ryzen işlemcilerini destekliyor. Bios uptade yapıp istediğiniz işlemciyi takıp kullanabilirisiniz.
O zaman 5600x üstü önermem.Stabil kullanma açısından sormuş olabilir.
valla hocam stabil falan ben pek bilmiyorum, tek istediğim cevap hangi işlemcileri kaldırabiliyorStabil kullanma açısından sormuş olabilir.
Soruyu anlamadım.intel tarafında da aynı durum mevcut mu ?
Stabil uygun demek.valla hocam stabil falan ben pek bilmiyorum, tek istediğim cevap hangi işlemcileri kaldırabiliyor
soru şu: B450 AORUS ELITE ankart maksimum hangi işlemcileri destekliyor, hem amd ryzen tarafından hem de intel tarafından?Soruyu anlamadım.
B450 Aorus elite ile mi intel kullanılır mı? Diyorsunuz.
Kendisi AM4 soket AMD kartı.
Ve cevap tuşuna basarak mesaj yazın.
İntel işlemci takamazsınız. Amd anakart bu, AM4 soket uyumlu.soru şu: B450 AORUS ELITE ankart maksimum hangi işlemcileri destekliyor, hem amd ryzen tarafından hem de intel tarafından?
Yok intel her yeni seride yeni chipset ( yeni anakart almak gerekiyor yeni işlemci için ) yayınlıyor CANİLERintel tarafında da aynı durum mevcut mu ?
İntelden bir şey desteklemiyor AM4 platformunun anakartı.soru şu: B450 AORUS ELITE ankart maksimum hangi işlemcileri destekliyor, hem amd ryzen tarafından hem de intel tarafından?