Neler Yeni

Yardım B450 m pro ıı ısınma

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Beyler selam,geçenlerde pc topladım kasada sorun çıktı göndrdim şuan uzay montaj oynuyorum ama ekran kartının altında bir çip gibi bir şey bar görüntüsünü bırakıyorum ısısı normal gelmedi bana el yakmıyor ama 8saat şarj etmiş telefon adaptörü kadar sıcak oluyor.Normal midir veya kasa olmadığından hava akışı olmadığından mı bu kadar ısınıyodur sorun yaratır mı?

İlk ekran kartı slotunu hemen sağında tuf logosu olan yer.

Ekler

• CCB6C6CD-64DD-467D-ADBA-205FF127C2C5.jpeg
    CCB6C6CD-64DD-467D-ADBA-205FF127C2C5.jpeg
    63.2 KB · Hit: 25

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bahsettiğin yer chipset, oranın ısınması normal ayrıca hava akışı olmadığı için daha da çok ısınıyordur. Ama el yakmıyorsa sorun olmaz.

Penguen

80+ Silver
Chipset o.
HwInfo64 indir. Sensors Only'i seç. Orada sekmeler var, Motherboard: B450M Pro-II tarzı bir şey yazacak, onun altındaki sıcaklıkları buraya at. 60 altındaysa iyi, üstündeyse kötü. 70'e kadar falan kabul edilebilir.
Ve HwInfo'yu arkada çalıştırıp oyuna girmen lazım. Yarım saat falan oynayıp sonra ekran görüntüsü at. O maksimum sıcaklığı kaydedecek uygulamayı kapatmayıp alta aldığın sürece sıkıntı yok. Sağ alttaki oktan geri çalıştırabilirsin oyundan çıkınca.

Son düzenleme:

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chipset o.
HwInfo64 indir. Sensors Only'i seç. Orada sekmeler var, Motherboard: B450M Pro-II tarzı bir şey yazacak, onun altındaki sıcaklıkları buraya at. 60 altındaysa iyi, üstündeyse kötü. 75'e kadar falan kabul edilebilir.
Ve HwInfo'yu arkada çalıştırıp oyuna girmen lazım. Yarım saat falan oynayıp sonra ekran görüntüsü at. O maksimum sıcaklığı kaydedecek uygulamayı kapatmayıp alta aldığın sürece sıkıntı yok. Sağ alttaki oktan geri çalıştırabilirsin oyundan çıkınca.
tamamdır eve geçince yapıp atıcam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom